Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Βάνα Μπάρμπα: Θα ήθελα να τρέξω μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας και να βοηθήσω ως εθελόντρια

«Αφήστε τη δικαιοσύνη να αποφασίσει για τους ηθοποιούς» είπε αναφερόμενη στο ελληνικό MeToo

Την ανησυχία της και τον πόνο της για τον πόλεμο στην Ουκρανία εξέφρασε η Βάνα Μπάρμπα η οποία το πρωί της Παρασκευής (4/3) αποκάλυψε ότι θα ήθελα να πάει στα σύνορα της χώρας με την Πολωνία για να βοηθήσει ως εθελόντρια.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο διάστημα για όλους, περνάμε το ίδιο ”μούδιασμα”, μετά τον κορονοϊό, τώρα έχουμε με έναν πόλεμο κοντά μας. Είναι τόσο βαρύ το κλίμα που δεν μπορείς να χαρείς».

«Είμαι γενιά του ’66, οι γονείς μας πέρασαν πόλεμο, φτώχια, πείνα. Έχω δύο γονείς 84 ετών, “έχασα” την αδελφή μου από καρκίνο και είμαι μόνη μου» ανέφερε.

«Έχω ένα σωματείο, τη Δύναμη Ζωής. Συνεργάζομαι με μεγάλους χορηγούς, κάθε μήνα δίνουμε σε μητέρες και παιδιά δωρεάν τρόφιμα, και θα ήθελα να τρέξω μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας, να βοηθήσουμε εθελοντικά, και θα το κάνω» συμπλήρωσε η Βάνα Μπάρμπα.
«Αφήστε τη δικαιοσύνη να αποφασίσει για τους ηθοποιούς»

Αναφερόμενη στο ελληνικό MeToo η Βάνα Μπάρμπα επεσήμανε «Αφήστε τη δικαιοσύνη να αποφασίσει για τους ηθοποιούς, να φύγει ο θυμός μεταξύ μας, μετά δεν θα έχουμε λόγο να πούμε κουβέντες. Ο θυμός υπάρχει όχι για όσα πάθαμε, αλλά επειδή δεν μπορούμε να βγάλουμε τα προς το ζην».

Σχολιάζοντας τα reality shows και απαντώντας στο εάν η ίδια θα σκεφτόταν να πάρει μέρος σε ένα από αυτά, η Βάνα Μπάρμπα ξεκαθάρισε: «Τα reality ψυχαγωγούν τον κόσμο, αν κάνουν καλό στο κοινό, αν δεν προσβάλουν τη γυναίκα και τον άνθρωπο γενικότερα, και δίνουν ψωμί, είναι σαν να κάνεις ένα καλό σίριαλ. Μπορεί να πήγαινα σε ένα reality, αν υπήρχε ένα spiritual. Μου έγινε πρόταση για reality ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος».

«Απέχω τηλεοπτικά και θεατρικά κι έτσι δούλεψα με τα μεσιτικά και με μια εταιρεία εισαγωγών – εξαγωγών στη Σαουδική Αραβία», αποκάλυψε μιλώντας για τα επαγγελματικά της αυτή την περίοδο, ενώ δήλωσε: «Καταφέραμε και ζήσαμε αξιοπρεπώς με τα καλά χρήματα που βγάζαμε. Τώρα κοντεύουμε μια δεκαετία που τα πράγματα είναι δύσκολα».

«Ετοιμάζω μια εκπομπή που λέγεται “Κόκκινο τραπέζι” και θα έχει να κάνει με συζητήσεις ανθρώπων όχι επώνυμων. Θα έχει και υποστήριξη οικονομική για τον κόσμο», είπε κλείνοντας η Βάνα Μπάρμπα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου