Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Βλάσσης Χολέβας για Μαρίνα Πατούλη: «Γιατί να απαντήσουμε με ναι ή όχι στο αν έχουμε σχέση;»

«Ήταν πολύ άκομψο που ο Άγγελος Μπράτης είπε ότι δεν ξέρει την Μέγκι Ντρίο, ήταν σαν επίθεση», λέει ο Βλάσσης Χολέβας.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Βλάσσης Χολέβας, ο οποίος μίλησε για το πώς ξεκίνησε η αγάπη του για τη μόδα, τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη, ενώ αναφέρθηκε και στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, αλλά και στον Άγγελο Μπράτη.

«Θέλουμε με τη μόδα να δώσουμε αισιόδοξα μηνύματα. Τη δουλειά την έμαθα από την μητέρα μου, είναι σχεδιάστρια. Τσακωνόμαστε κάθε μέρα με τη μητέρα μου, αλλά κάθε μέρα τα βρίσκουμε. Είναι δημιουργικοί οι τσακωμοί μας. Πολλές φορές έχω δει σχέδιά μου σε 2 χρόνια σε μεγάλους οίκους», είπε αρχικά ο Βλάσσης Χολέβας.

Ο Βλάσσης Χολέβας είπε στη συνέχεια: «Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν ήταν έτοιμη για αυτό το βήμα, δεν τα πήγε καλά. Ήταν πολύ άκομψο που ο Άγγελος Μπράτης είπε ότι δεν ξέρει την Μέγκι Ντρίο, ήταν σαν επίθεση».

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή και την πρώην σύζυγό του, ο Βλάσσης Χολέβας ανέφερε: «Ήμασταν 4 χρόνια παντρεμένοι με την πρώην σύζυγό μου και έχουμε μια κόρη 12 ετών, η οποία μου μιλάει για την συλλογή μου, ότι πρέπει να γίνει μοντέρνα. Η πρώην σύζυγός μου ήταν μοντέλο. Γνωριστήκαμε στα γενέθλιά μου σε ένα μαγαζί, και μετά τυχαία ξαναβρεθήκαμε. Ήταν παντρεμένη και χώρισε όταν γνωριστήκαμε».

Για τη Μαρίνα Πατούλη, ο Βλάσσης Χολέβας είπε: «Η φημολογούμενη σχέση με την Μαρίνα Πατούλη προέκυψε γιατί κάνουμε παρέα. Η Μαρίνα με τη μητέρα μου φτιάχνανε διάφορα πράγματα στο εργαστήριο. Γιατί να απαντήσουμε με ναι ή όχι στο αν έχουμε σχέση; Προέχει το θέμα της δουλειάς».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου