Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

X Factor: Το Music Couple «έκλεψε» την καρδιά όλων των κριτών

"Ήσασταν τόσο γλυκείς, τόσο ροζ και τόσο μέλι." αναφώνησε ο Μιχάλης Κουινέλης για το ζευγάρι του Χ Φαψτορ.

Απέναντι από τους κριτές του X Factor βρέθηκαν, στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής στο MEGA, το Music Couple όπως του αρέσει να αυτοαποκαλείται. Το ερωυετμένο ζευγάρι προσπάθησε να εντυπωσιάσει με τις φωνές του τον Στέλιο Ρόκκο, τον Χρήστο Μάστορα, την Μαρίζα Ρίζου και τον Μιχάλη Κουινέλη.

Μάλιστα, οι δυο διαγωνιζόμενοι επέλεξαν να ερμηνεύσουν το κομμάτι «A million dreams» προερχόμενο από το δημοφιλές μιούζικα «The greatest showman» και τα κατάφεραν!

Τα θετικά σχόλια των κριτών των X Factor ήρθαν βροχή, μαζί με τέσσερα μεγάλα ναι και σκόρπισαν χαμόγελα στον Ραφαήλ και την αγαπημένη του σύντροφο.

«Θεωρώ ότι με την κατάλληλη καθοδήγηση θα είστε ένα πολύ καλό πλεονέκτημα για την εκπομπή αυτή αλλά και για την ανθρωπότητα και για την μουσική» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Χρήστος Μάστορας αμέσως μετά την ερμηνεία του ζευγαριού. «Ήσασταν τόσο γλυκείς, τόσο ροζ και τόσο μέλι. Η φάση ήταν μια γλύκα από την αρχή που μπήκατε» πρόσθεσε με ενθουσιασμό ο Μιχάλης Κουινέλης στο Music Couple του X Factor.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου