Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Έχω διαβάσει τέρατα για την προσωπική μου ζωή»

«Με κάποια έχω θυμώσει και στενοχωρηθεί. Αλλά μετά σκέφτομαι ότι όταν περάσουν δυο μέρες, δεν θα τα θυμάται κανείς», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Θάνο Ξάνθο έδωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, τις στιγμές της επιτυχίας, αλλά και τα “τέρατα” που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την ίδια.

Σε μεγάλες στιγμές επιτυχίας, αισθάνθηκες κάποια έπαρση;

Όχι, δεν έχω καβαλήσει ποτέ το καλάμι μέσα στη δουλειά κι αυτό το οφείλω στους γονείς μου. Έγινα άμεσα αναγνωρίσιμη λόγω της Λάμψης και θα μπορούσαν να έχουν πάρει τα μυαλά μου αέρα. Αλλά οι γονείς μου με προσγείωσαν και μου έλεγαν ότι εντάξει μία δουλειά είναι κι αυτή. Και μάλιστα μία επιτυχία μπορεί να είναι εφήμερη. Αύριο τι;

Σημασία έχει να κάνεις καλές επιλογές στο θέατρο, ώστε να καταφέρεις να έχεις διάρκεια. Ποτέ δεν φτάνεις σε καμία κορυφή σε αυτό το επάγγελμα. Είναι ένας συνεχής αγώνας, για να γίνεις καλύτερος. Δεν έχει ταβάνι αυτό και δεν έχεις χρόνο για έπαρση.

Οφείλεις στην τηλεόραση και το γεγονός ότι πήρες ένα δικό σου σπίτι, βγάζοντας καλά χρήματα;

Φυσικά. Το οφείλω στην παλιά καλή τηλεόραση. Προσαρμόζομαι σε όλες τις καταστάσεις όμως, αφού οι συνθήκες πλέον έχουν αλλάξει. Λυγάω, αλλά δεν σπάω. Είμαι παντός καιρού και με τα πολλά και με τα λίγα.

Έτυχε να διαβάσεις κάποιο δημοσίευμα για την προσωπική σου ζωή που σε θύμωσε πολύ;

Κατά καιρούς, έχω διαβάσει «τέρατα» για την προσωπική μου ζωή. Αποκυήματα φαντασίας. Με κάποια έχω θυμώσει και στενοχωρηθεί. Αλλά μετά σκέφτομαι ότι όταν περάσουν δυο μέρες, δεν θα τα θυμάται κανείς. Όχι, δεν έχω κινηθεί νομικά.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου