Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Χριστίνα Παππά: «Νόμιζα ότι ήταν θαυμαστές μου, αλλά τελικά μου έκλεψαν την τσάντα»

«Αν παίζει στην τηλεόραση ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν βγαίνω από το σπίτι», λέει η Χριστίνα Παππά.

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Παππά. Η ηθοποιός μίλησε για το εγγονάκι που περιμένει, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και τους θαυμαστές που τελικά ήταν… κλέφτες.

«Δεν ήταν παιδικό όνειρο να γίνω ηθοποιός, προέκυψε.

Όταν ήμουν μικρή είχα έρωτα με την Αλίκη. Και τώρα, αν παίζει ταινία της, δε βγαίνω από το σπίτι. Όταν τη γνώρισα ήταν απίστευτος άνθρωπος. Η Αλίκη μού έλεγε ότι αν σταματήσουν να ασχολούνται μαζί σου, τελείωσες», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Η Χριστίνα Παππά είπε στη συνέχεια: «Στην Ιταλία έτρωγα τον πρώτο χρόνο πόρτες και μετά ξεκίνησα να παίζω σε σειρές, έκανα ταινίες, με γνώριζε ο κόσμος, πήγαινα σε εκπομπές. Στο αεροδρόμιο στην Ιταλία κάποιοι μου χαμογελούσαν, νόμιζα ότι με αναγνώρισαν, αλλά τελικά ήταν κλέφτες που μου πήραν την τσάντα».

Μιλώντας για το γιο της, αλλά και για το εγγόνι της που περιμένει, η Χριστίνα Παππά σημείωσε ότι: «Έχω 16 χρόνια διαφορά με τον γιο μου, είναι όλη μου η ζωή. Όταν μου είπε ο γιος μου ότι θα γίνει μπαμπάς ήταν λίγο σοκ, είναι υπέροχο όμως. Ήδη έχω πάρει κάποια πράγματα για το εγγόνι μου».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου