Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Δείτε τι προκαλούν τα συνθετικά εσώρουχα!

Αν σας αρέσει να φοράτε εσώρουχα από συνθετική δαντέλα, ίσως θελήσετε να αναθεωρήσετε αυτή τη συνήθεια.

Αν και τα συνθετικά υφάσματα φαίνονται πιο ελκυστικά από τα βαμβακερά, δεν αναπνέουν και παγιδεύουν τον ιδρώτα και την υγρασία στην ιδιωτική σας περιοχή.

Ο συνδυασμός ιδρώτα και υγρασίας που δημιουργείτε στην περιοχή, μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος και ακόμη και να οδηγήσει σε μολύνσεις και λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.

Οι συνθετικές ίνες παγιδεύουν τον ιδρώτα και τα βακτήρια μέσα στα ρούχα και αυτός ο συνδυασμός μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μια δυσάρεστη οσμή σώματος. Για να αποφύγετε μια έντονη μυρωδιά εκεί κάτω, δοκιμάστε να παραλείπετε να φοράτε εσώρουχο έστω όταν είστε μέσα στο σπίτι για να επιτρέψετε στον ιδρώτα να εξατμίζεται και ελαχιστοποιείται τις οσμές.

Τα στενά εσώρουχα που είναι κατασκευασμένα από τεχνητά υφάσματα μπορεί να ερεθίσουν το ευαίσθητο δέρμα και να σας εκθέσουν σε τραυματισμούς και μολύνσεις.

Τα αγαπημένα σας ροζ ή μωβ εσώρουχα σίγουρα φαίνονται υπέροχα, αλλά οι τεχνητές βαφές που περιέχουν μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς, εξογκώματα και εξανθήματα.

Συμβουλή:

Όταν οι περιστάσεις το επιτρέπουν, μείνετε για λίγο χωρίς εσώρουχο.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου