Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Δημήτρης Σταρόβας: Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας του

"Όπως είπε ο φίλος μου. ο Στάθης Παχίδης, επέλεξε να σε απαλλάξει, που είναι πολύ ωραίο. Ήταν χωρίς επιστροφή" ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας και μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του.«Όπως είπε ο φίλος μου. ο Στάθης Παχίδης, επέλεξε να σε απαλλάξει, που είναι πολύ ωραίο. Ήταν χωρίς επιστροφή. Επειδή μου αρέσει να κρατώ την ουσία από τα πράγματα, κατάλαβα ότι έχουμε την τάση να λέμε θα τα κοιτάξω αργότερα τα πράγματα και θα το δω όταν θα έρθει η στιγμή. Με βάση τη φυσική εξέλιξη θα έρθει, όλοι θα χάσουμε τους γονείς μας. Είναι αναπόφευκτο. Πρέπει να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Όσο το δουλεύεις, τόσο πιο εύκολα το αντιμετωπίζεις» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Έφυγα από το σπίτι μου 17 χρονών κι έζησα στο Βέλγιο 2 χρόνια. Δεν μου έφερε ποτέ εμπόδια ούτε κι επαγγελματικά. Τότε που είχα πει ότι θα πάω να παίξω στα μπουζούκια, ήταν συνυφασμένα με την αλητεία. Δεν μου έφερε εμπόδιο ποτέ κι είναι ωραίο γιατί δεν πρέπει να παίζουμε το ρόλο του Θεού στα παιδιά μας. Με μεγάλωσε μόνη της» πρόσθεσε ο Δημήτρης Σταρόβας.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου