Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Επικίνδυνη εξαφάνιση 15χρονης Φωτεινής: «Η μικρή είναι εγκλωβισμένη σε μια κατάσταση περίεργη»

Τι λέει ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, για την υπόθεση

«Εδώ έχουμε μια περίπτωση που δεν είναι η μοναδική και πρέπει να κινητοποιηθεί όλη η κοινωνία.

Η μικρή είναι εγκλωβισμένη σε μια κατάσταση περίεργη», τόνισε σε σημερινές του δηλώσεις στο Open o πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος, σχετικά με την υπόθεση της 15χρονης Φωτεινής, η οποία εξαφανίστηκε από το Περιστέρι στις 19 Απριλίου.

Για τα αποκαλούμενα loverboys, ο κ. Γιαννόπουλος σημείωσε πως «μέσω των social media προσεγγίζουν κοπέλες οι οποίες είναι όμορφες, μπορεί να φανούν ότι είναι και ενήλικες. Στην αρχή πάει με τη θέλησή της. Όμως 15 χρονών κοπέλα με τη θέλησή της σε ένα κύκλωμα περίεργο που την πήραν δύο γυναίκες από το σχολείο και πήγαν στο μετρό και εξαφανίστηκε;».


«15 χρονών, όπως και η άλλη ήταν 14 ή άλλο παιδί που είχαμε εμείς και προσπαθούσαμε να το τραβήξουμε από αυτά τα κυκλώματα… τα εκβιάζουν, τους δημιουργούν προβλήματα και στη συνέχεια δεν έχουν γυρισμό», σημείωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «εδώ έχουμε μια τέτοια περίπτωση γιατί δεν γνώριζαν οι γονείς τίποτα για αυτές τις σχέσεις. Υποτίθεται ότι είχε μια σχέση φυσιολογική με ένα παιδάκι που δεν υπήρχε. Και το χειρότερο είναι ότι είχε βάλει την οικογένεια σε μια περιπέτεια. Θέλω όλοι μας αυτή τη στιγμή να είμαστε κοντά στην οικογένεια της Φωτεινής.

Για αυτή την περίπτωση καταλάβαμε την επικινδυνότητα και ζητήσαμε εισαγγελική εντολή γιατί αλλιώς θα είχαμε καθυστερήσεις. Όποιος γνωρίζει και οι άνθρωποι που είναι ενδεχομένως κοντά σε τέτοια κυκλώματα, σας παρακαλούμε…»

Ο ίδιος διευκρίνισε πως στην υπόθεση της Φωτεινής, «ολόκληρη σχέση δημιουργήθηκε. Οι loverboys πουλάνε έρωτα σε κάποια κορίτσια, προσπαθούν να διαβάλλουν την οικογένεια και τα βάζουν σε μια αντίθεση προκειμένου να τα φέρουν με το μέρος τους».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου