Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Eurovision 2022: Η Chanel Terrero: «Δεν με πειράζει να με συγκρίνουν με τη Φουρέιρα»

Eurovision 2022: Η Ισπανία φέτος "κατεβαίνει" στον στίβο της Eurovision με ένα χορευτικό τραγούδι με τίτλο SloMo και η ερμηνεύτριά του,Chanel Terrero, θέλει να κάνει όλη την Ευρώπη να τραγουδάει στους ρυθμούς της!

Η Chanel Terrero έχει εκρηκτικό ταπεραμέντο και από το πρώτο λεπτό της ερμηνείας της καταφέρνει να ξεσηκώσει!

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι η 61η συμμετοχή της Ισπανίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η χώρα, ως μέλος των BIG 5 χωρών, θα διαγωνιστεί απευθείας στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2022, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας.


H Chanel Terrero εκτός από τραγουδίστρια, είναι χορεύτρια και ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1991 στην Αβάνα της Κούβας και μεγάλωσε στην Ισπανία από 4 χρονών, με σπουδές στο κλασικό μπαλέτο, την jazz, τη ρυθμική γυμναστική και το τραγούδι. Η επαγγελματική σχέση με το θέατρο ξεκίνησε για εκείνη στα 16 της χρόνια σε μιούζικαλ όπως το "The Lion King” και το "Mamma Mía!” και αργότερα με πρωταγωνιστικούς ρόλους στα "Flashdance", "The Bodyguard", “Hamilton Fever”, “Nine”κα.

To 2010 χόρεψε μαζί με τη Shakira στο "EMAS” Gala ενώ έχει ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές, όπως "Águila Roja" (RTVE), "Wake Up" (RTVE), "Gym Tony", "El Continental" (RTVE), "Cupido" (RTVE) κ.α και στον κινηματογράφο, στην ταινία του Agustí Villaronga,' "El Rey de la Habana".


Η Chanel μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για τη συμμετοχή της στην Eurovision, απαντά σε όσους υποστηρίζουν πως είναι ο... κλώνος της Ελένης Φουρέιρα και του Fuego το 2018, η οποία είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό τραγουδιού, ενώ δηλώνει ερωτευμένη με την Ελλάδα και ελπίζει πως σύντομα θα την επισκεφτεί για να χαρεί τις ομορφιές της και να γευτεί... τζατζίκι και μουσακά. Διαβάστε τι μας είπε...

Είστε εκρηκτική πάνω στη σκηνή! Ποια ήταν η έμπνευσή σας για το σόου που πρόκειται να παρουσιάσετε στη Eurovision στο Τορίνο;

«Δεν μπορώ να σας δώσω λεπτομέρειες αλλά είμαι σίγουρη ότι πρόκειται να λατρέψετε την εμφάνισή μας! Σίγουρα θα χορέψετε πάντως!»

Πείτε μας κάποιες λεπτομέρειες για το τραγούδι «Slomo». Τι μήνυμα θέλετε να στείλετε στην Ευρώπη;

«Το Slomo δημιουργήθηκε για να έχει κέφι και να μας δώσει τη δυνατότητα να βγάλουμε από μέσα μας την «Ντίβα» που κρύβουμε όλοι μας. Είναι το πρώτο μου τραγούδι και το γεγονός ότι ο κόσμος χορεύει και διασκεδάζει μ’ αυτό, με κάνει πολύ περήφανη».

Εδώ στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο λένε ότι η φετινή συμμετοχή της Ισπανίας μοιάζει πάρα πολύ με τη συμμετοχή της Κύπρου με την Ελένη Φουρέιρα και το τραγούδι Fuego το 2018. Τι απαντάτε;

«Δεν με πειράζει να με συγκρίνουν με τη Φουρέιρα ή οποιαδήποτε άλλη γυναίκα που δίνει κάτι στη σκηνή. Κάθε μία από εμάς, έχει τη δική της καλλιτεχνική οπτική και διαφορετικές ικανότητες που μας κάνουν ξεχωριστές. Δεν βλέπω να γίνεται αυτή η σύγκριση μεταξύ ανδρών καλλιτεχνών και αυτό είναι πολύ άδικο! Λατρεύω την Ελένη!»


Ποιος πιστεύετε πως είναι ο λόγος που η Ισπανία δεν τα πηγαίνει πολύ καλά σε βαθμολογία τα τελευταία χρόνια στη Eurovision;


«Ειλικρινά, δεν ξέρω. Προσωπικά μου αρέσουν όλες οι συμμετοχές που έχει στείλει η Ισπανία στη Eurovision τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι πρόκειται για πολύ ωραία τραγούδια που όμως υπήρξαν άτυχα».

Ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι της φετινής Eurovision;

«Δεν μπορώ να διαλέξω μόνο ένα. Το επίπεδο είναι πραγματικά πολύ ψηλά! Προσωπικά λατρεύω τη Ronela της Αλβανικής συμμετοχής! Είναι απίστευτη καλλιτέχνιδα!».


Ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι από τη Eurovision γενικότερα;


«Έχω πολλά τραγούδια που αγαπώ πολύ. Από το Waterloo μέχρι το Euphoria…».

Έχετε βρεθεί ποτέ στην Ελλάδα; Γνωρίζετε πράγματα για τη χώρα μας και την κουλτούρα της, τον πολιτισμό της;

«Δεν έχω βρεθεί ποτέ στην Ελλάδα αλλά ελπίζω ότι θα την επισκεφθώ σύντομα! «Πεθαίνω» να την ανακαλύψω και να βρεθώ στα πανέμορφα νησιά της. Κάποιος μου είπε ότι τα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα είναι εκπληκτικά και ότι το φως της είναι απίθανο. Θέλω να περπατήσω στους δρόμους της Αθήνας, να μαγευτώ από την ομορφιά της Ακρόπολης, να αγοράσω ένα ζευγάρι ελληνικά σανδάλια και να γευτώ τα παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας όπως είναι ο μουσακάς και το τζατζίκι. Θέλω να δοκιμάσω φιστίκια Αιγίνης που λένε πως είναι τα καλύτερα στον κόσμο. Και ονειρεύομαι να κολυμπάω στα καθαρά νερά του Αιγαίου!».


Έχετε ακούσει το ελληνικό τραγούδι που συμμετέχει στη φετινή Eurovision; Σας αρέσει;


Ναι, είναι υπέροχο! Εύχομαι στην Αμάντα (Γεωργιάδου) όλη την τύχη του κόσμου. Το «Die Together» είναι ένα πολύ συγκινητικό τραγούδι που αγγίζει την καρδιά μου. Ανυπομονώ να το ακούσω ζωντανά στη σκηνή του Τορίνο».

Η Ισπανία είναι μεταξύ των Big 5 στη Eurovision! Θεωρείτε ότι αυτό είναι καλό για τη χώρα ή όχι;

«Πιστεύω ότι είναι μεγάλη ευθύνη και άλλος ένας λόγος για να προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό στο σόου στο Τορίνο».


Τα τελευταία χρόνια η Ισπανία προτιμάει να συμμετέχει με τραγούδια που ερμηνεύονται στην Ισπανική γλώσσα. Γιατί δεν δοκιμάζετε καθαρά αγγλικούς στίχους;


«Ένα μέρος των στίχων του «SloMo» είναι στα Αγγλικά. Νομίζω ότι η μουσική είναι παγκόσμια γλώσσα που «σπάει» τους περιορισμούς της οποιασδήποτε γλώσσας».

Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για τη φετινή Eurovision; Πιστεύετε ότι η Ευρώπη θα τραγουδάει απ’ άκρη σ’ άκρη το τραγούδι σας, το SloMo;

«Θέλω να απολαύσω το ταξίδι μου στη Eurovision στον μέγιστο βαθμό. Θα παλέψω με κάθε τρόπο για να δώσω στη χώρα μας την καλύτερη δυνατή θέση στην κατάταξη. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει! Τίποτα δεν θα με κάνει πιο χαρούμενη από το να δω την Ευρώπη να τραγουδάει ρυθμικά: «Take a video, watch it slow mo, mo, mo, mo, mo…»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την πρόταση της Ισπανίας για τη φετινή Eurovision:

gossip-tv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου