Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Eurovision 2022: Όλες οι λεπτομέρειες της εμφάνισης της Ελλάδας στη σκηνή του Pala Olimpico

Eurovision 2022: Μια αληθινή ιστορία αγάπης που έζησε, έγραψε και ερμηνεύει η Αμάντα Γεωργιάδη διηγείται το video clip του τραγουδιού «Die together», που βγήκε πρώτη φορά στον αέρα αρχές Μαρτίου.

Το τραγούδι και οι στίχοι εντυπωσίασαν κριτές και κοινό και έτσι είναι αυτό που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision.

Οι προετοιμασίες ήταν πολλές αλλά πλέον η ελληνική συμμετοχή είναι έτοιμη να τα δώσει όλα επάνω στη σκηνή του Pala Olimpico, ώστε να προσπαθήσει να φέρει την νίκη. Σύμφωνα με το eurovisionfun, ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει ετοιμάσει για τον φετινό διαγωνισμό κάτι τελείως διαφορετικό, το οποίο φιλοδοξεί να κρατήσει το βλέμμα κριτών και τηλεθεατών καρφωμένο σε όλη τη διάρκεια επάνω στην Αμάντα.


Επίσης κομβικό ρόλο στην παρουσίασή του τραγουδιού, θα παίζει η ίδια η Αμάντα, αλλά και τα led και τα πλάνα, χωρίς όμως να απουσιάζουν και τα ευρήματα.

Το ρούχο που θα φορέσει η νεαρή τραγουδίστρια το έχει επιλέξει ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Σίλια Κριθαριώτη και είναι μία απόχρωση του λευκού, με ένα όμως ύφασμα που το κάνει ξεχωριστό και χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στον διαγωνισμό.

Τα στοιχήματα της δίνουν την 5η θέση για να κερδίσει τη φετινή Eurovision, με αποδόσεις που κυμαίνονται από το 11,00 έως το 17,00.

Συγκεκριμένα, βρίσκεται πίσω από το μεγάλο φαβορί Ουκρανία, την Ιταλία, τη Σουηδία και τη Μεγάλη Βρετανία, που φέτος επέλεξε έναν σταρ του TikTok για να την εκπροσωπήσει στη Eurovision.


 

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου