Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Χρίστος Αντωνιάδης: «Μου δημιούργησαν εμπόδια μα δεν μπορώ το γλείψιμο, το σιχαίνομαι»

"Όλα μου έχουν συμβεί και να μου κλείσουν μικρόφωνο και να έχουν θέμα με την μαρκίζα" τόνισε, μέσα σε όλα, ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Χρίστος Αντωνιάδης στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός λαϊκός ερμηνευτής μίλησε για την παύση που θέλησε να κάνει στην καλλιτεχνική του διαδρομή καθώς και τον έντονο ανταγωνισμό.

Για κάποια χρόνια επιλέξατε να σταματήσετε τις εμφανίσεις σας. Γιατί πήρατε αυτήν την απόφαση;

Από το 2004 και μετά, άρχισα να μην συμβαδίζω με την τότε μουσική επικαιρότητα. Παρ’ όλα αυτά, συνέχισα μέχρι το 2008, αλλά κάπου εκεί ούτε εγώ πέρναγα καλά, αλλά ούτε είχε και τόση μεγάλη επιτυχία αυτό που έκανα. Έτσι επειδή ήμουν μαθημένος διαφορετικά και είχα τη δυνατότητα να αποτραβηχτώ, προτίμησα να το κάνω από το να αναλώνομαι σε πράγματα που δεν μου ταιριάζουν. Αυτό κράτησε περίπου μια δεκαετία, ώσπου το 2016 άρχισε να με τρώει μέσα μου το να επιστρέψω και αφού πήγα σε δυο εκπομπές του Χαρδαβέλλα οι οποίες πήγαν πάρα πολύ καλά, αποφάσισα να επανέλθω μετά και από παροτρύνσεις άλλων ανθρώπων.

Έχετε βιώσει έντονο ανταγωνισμό από συναδέλφους σας;

Υπάρχουν άνθρωποι που μου δημιούργησαν εμπόδια. Ωστόσο, αυτό δυστυχώς συμβαίνει σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους. Είναι ανθρώπινες αδυναμίες. Καλό είναι να έχεις γερό στομάχι, να πιστεύεις πολύ στις δυνατότητές σου και να προχωράς. Το δικό μου θέμα είναι ότι δεν μπορώ το γλείψιμο. Το σιχαίνομαι. Ακόμα κι όταν προσπάθησα να είμαι πιο προσαρμοστικός, δεν μου βγήκε, γιατί τα μάτια μου λένε πάντα την αλήθεια. Όλα μου έχουν συμβεί και να μου κλείσουν μικρόφωνο και να έχουν θέμα με την μαρκίζα, αλλά προσπαθούσα να αντιδρώ με ψυχραιμία για να μην διαλυθεί το σχήμα. Δεν το πετύχαινα αυτό πάντα, καθώς υπήρξαν φορές που επέμεινα στα θέλω μου, με αποτέλεσμα άλλες φορές να βγω κερδισμένος κι άλλες να φάω τα μούτρα μου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου