Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Η Νάσια Κονιτοπούλου για τη σ3ξουαλική παρενόχληση: «Δεν έχω αποδείξεις και δεν μπορώ να το καταγγείλω»

«Είμαι ένας άνθρωπος που με χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια και το ότι τα λέω έξω από τα δόντια», λέει η Νάσια Κονιτοπούλου.

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Νάσια Κονιτοπούλου.

 Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σ3ξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί.

Έχετε δεχτεί ποτέ σ3ξουαλική παρενόχληση;

Ναι, έχω δεχτεί σ3ξουαλική παρενόχληση. Είμαι ένας άνθρωπος που με χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια και το ότι τα λέω έξω από τα δόντια. Κρατάω πάντα αποστάσεις και μια σοβαρή και μετρημένη στάση, ώστε αν περάσει κάτι από το μυαλό του άλλου, να μην το τολμήσει. Βέβαια αυτό μου έχει στοιχίσει επαγγελματικά.

Όταν ο συνεργάτης σου λέει γιατί δεν τον αγκαλιάζεις, γιατί είσαι απόμακρη και ψυχρή, τότε καταλαβαίνεις τι πάει να συμβεί και κρατάς τις αποστάσεις σου και μετά από δυο μέρες σε διώχνουν από τη δουλειά, αυτό δεν είναι σεξουαλική παρενόχληση; Δυστυχώς δεν έχω αποδείξεις και δεν μπορώ να το καταγγείλω.

Στα πατώματα έχετε πέσει για έναν άντρα;

Ναι αμέ! Έχω πέσει στα πατώματα για τον πρώτο μου έρωτα. Όταν χωρίσαμε, αρρώστησα κανονικά. Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουνα, τον έβλεπα παντού μπροστά μου. Πολύς πόνος. Για 5 χρόνια ήμουν χάλια. Μέσα στα χρόνια ξανά βρεθήκαμε, αλλά εκείνος φοβόταν να είμαστε μαζί, καθώς ήμουν αρκετά καταπιεστική μαζί του.

Ύστερα ξανά βρεθήκαμε, ενώ ήμασταν παντρεμένοι και κατάλαβα ότι ακόμα είχα αισθήματα για εκείνον. Αφού χώρισα πάλι βρεθήκαμε και ξανά διαπίστωσα ότι ακόμα τον αγαπάω και εκείνος αντίστοιχα. Αλλά τίποτα δεν έγινε τελικά, καθώς εκείνος παραμένει παντρεμένος. Τον πρώτο μου έρωτα δεν το ξεπέρασα ποτέ, αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου