Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε στείλει μήνυμα σε γνωστή παρουσιάστρια δύο μήνες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Τι έγραφε στο μήνυμα η Ρούλα Πισπιρίγκου; Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, δύο μήνες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, είχε στείλει μήνυμα σε γνωστή παρουσιάστρια.

Η 33χρονη συστηνόταν ως μάνατζερ του συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο, το ζευγάρι ήταν χωρισμένο.

Το μήνυμα που είχε στείλει η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Instagram της παρουσιάστριας, έγραφε: «Καλημέρα σας και καλές γιορτές. Έχω αναλάβει τη προώθηση του νέου κομματιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με πολύ όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει. Μια κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιεί ιδιαίτερα σας στέλνω το λινκ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων».

Κατά την παρουσίαση του θέματος στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε από τα ρούχα του. «Δεν έχει ποινική διάσταση αυτό που λέω. Έχει ανθρώπινη διάσταση. Χάνεις τα δυο σου παιδιά, εγώ δεν ξέρω πώς θα συνεχιζόταν η ζωή μου αν χανόταν τα παιδιά μου. Δεν τους κατηγορώ, όμως, εδώ λέμε ένα συγκεκριμένο πράγμα, έχασαν τα δύο παιδιά και συνέχισαν κανονικά τη ζωή τους.

Ο ένας πήγαινε στο X-Factor και τραγουδούσε, η Ρούλα ήταν μάνατζέρ του και παρακαλούσε παρουσιάστριες να προβάλουν τον Μάνο. Ο άλλος ήταν στο στούντιο και τραγουδούσε, η άλλη ήταν το παιδί της στο νοσοκομείο και πήγαινε για μπάνιο. Δεν ενοχοποιώ κανέναν. Ανθρώπινα μιλάω για το πώς κάποιοι άνθρωποι τα καταφέρνουν», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου