Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου έσπρωξε τη γυναίκα μου ενώ είχε το μικρό αγκαλιά»

Τι λέει ένας άνδρας για τη συμπεριφορά που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου;

Άλλη μία μαρτυρία για την Ρούλα Πισπιρίγκου έρχεται από την Πάτρα. Ένας άνδρας περιγράφει στο Πρωινό πως μια μέρα πριν από μερικά χρόνια που ήταν στο γήπεδο μαζί με την σύζυγό του, η οποία κρατούσε το παιδί τους με ειδικές ανάγκες, μετά από καβγά της Ρούλας με φίλη τους έπεσε πάνω στο παιδί.
 Είμαι στο γήπεδο εγώ με τη σύζυγο και με τα δυο μου παιδιά, εκ των οποίων το ένα είναι με ειδικές ανάγκες.

Και σε αυτό το διάστημα, με τη λήξη του αγώνα, έφυγε η γυναίκα με μια άλλη γνωστή, που είμαστε στο γήπεδο και επειδή την κοινή γνωστή την γνώριζε η Ρούλα, τους έκανε επίθεση. Με αποτέλεσμα να σπρώξει τη γυναίκα τη δικιά μου ενώ είχε το μικρό αγκαλιά! Και μόλις είδα όλη αυτή τη σκηνή της λέω -πήγε να βγει- και μου λέει ξέρεις «μη με ακουμπήσεις». Της λέω «λυπάμαι που είσαι έγκυος και έσπρωξες ένα παιδί, μια μάνα που κρατάει στην αγκαλιά της ένα παιδί με ειδικές ανάγκες. Τι άλλο πρέπει να σου πω;

Αυτό πριν από πόσα χρόνια είχε γίνει;

Κανένα 6αρι – 7 χρόνια. Ήταν έγκυος και στο πρώτο της παιδί τότε νομίζω. Αν δεν κάνω λάθος ίσως να ήταν και στο πρώτο της παιδί.

Τι σας απάντησε η Ρούλα;

Δεν μου απάντησε τίποτα. Απλά μπήκε στο αυτοκίνητο και με κοίταγε περίεργα.

Ήταν μαζί της κάποιο άλλο πρόσωπο της οικογένειας, ο άντρας της ας πούμε, η αδελφή της;

Ο Μάνος, ο Μάνος ναι μαζί με τον Μάνο. Δεν πήρε καμία θέση απολύτως! Απλά προσπάθησε να προφυλάξει τελοσπάντων τη σύζυγό του.

Γιατί την έσπρωξε όμως τη γυναίκα σας;

Η γυναίκα ήταν με μια φίλη της πρώην κοπέλας του Μάνου. Απλά επειδή είχε θέμα με την φίλη που είμαστε μαζί αυτή θεώρησε σωστό να κάνει όλα αυτά.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου