Τρίτη 5 Απριλίου 2022

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου φύλαγε τη σπιτονοικοκυρά με την προϋπόθεση να της γράψει το σπίτι»

"Με αυτή την προϋπόθεση πήγε η Ρούλα Πισπιρίγκου εκεί να μείνει".

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται από το πρωί της τρίτης προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού. Νέες διαστάσεις αυτής της πρωτοφανούς ιστορίας έρχονται συνεχώς στο φως.

Πρώην γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου, αποκαλύπτει στο Πρωινό πως την σπιτονοικοκυρά την πρόσεχε αρχικά η μητέρα της Ρούλας και στη συνέχεια ανέλαβε η κόρη της με την προϋπόθεση να κληρονομήσει το σπίτι.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής: «Την φύλαγε η μαμά της πρώτα και μετά από όταν παντρεύτηκε το παιδί, η Ρούλα με τον Μάνο, πήγε η κοπέλα και φύλαγε τη γιαγιά. Η Ρούλα φύλαγε τη γιαγιά.

Όταν λοιπόν δούλευε η μαμά της, η κυρία Ελένη, δούλευε σε αυτή τη γιαγιά, τη φύλαγε. Μετά της είπανε ρε παιδί μου ότι αν θέλεις να έρθει να σε φυλάει η κόρη μου και αν είναι να της γράψω το σπίτι. Όταν παντρεύτηκε η Ρούλα με τον Μάνο, πήγαν και φύλαξαν τη γιαγιά.

Με αυτή την προϋπόθεση πήγε η Ρούλα εκεί να μείνει. Ότι θα την προσέχει και θα την φυλάει ρε παιδί μου. Ξέρεις, μια φροντίδα σε ηλικιωμένο, όπως κάνουν οι κοπέλες αυτές. Μ’ αυτή την προϋπόθεση πήγε. Ήξερα όμως ότι η γιαγιά ήταν ευκατάστατη, δεν ήταν μια τυχαία».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου