Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Ιωάννα Μαλέσκου: «Κανείς μας δεν ορίζεται από προηγούμενες σχέσεις»

"Είμαστε αυτό που είμαστε σε κάποια φάση και με αυτούς που επιλέγουμε να είμαστε... είμαστε" τόνισε με νόημα η Ιωάννα Μαλέσκου.

Αφορμή από τη συνέντευξη της Ματίνας Ζάρα πήρε, το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ιωάννα Μαλέσκου για να αναφερθεί στον αέρα του Love It στον ΣΚΑϊ στις… προηγούμενες σχέσεις.

Ειδικότερα, η γοητευτική παρουσιάστρια τόνισε πως»θέλω να πω… Όχι δεν θα πω κάτι… Ωραία, θα πω! Θέλω να πω ότι γενικά αν είσαι ένας άνθρωπος που δεν μοιράζεται τα προσωπικά του και τις σχέσεις, γιατί τα προστατεύει ή έτσι είναι η φιλοσοφία του, αλλά βγαίνουν πράγματα τα οποία δεν συμβαίνουν και εσύ δεν τα αναιρείς, δεν τα διαψεύσεις, δεν ασχολείσαι συνεχίζουν αυτά να ασχολούνται μαζί σου. Και κάποια πράγματα τα οποία δεν στέκουν αλλά και να έστεκαν, πιθανώς, σε ακολουθούν ενώ εσύ έχεις κάνει τα βήματα σου και προχωράς».

«Μόνη, όταν χωρίζεις με κάποιον είναι κακό γιατί καθένας μας δεν ορίζεται είται από προηγούμενες σχέσεις, εφόσον είναι στο παρελθόν, είτε από πιθανότητες ανθρώπων που θα μπορούσαν να είναι μαζί»

Δειτε το βιντεο εδω

«Είμαστε αυτό που είμαστε σε κάποια φάση και με αυτούς που επιλέγουμε να είμαστε… είμαστε και δεν χρειάζεται και να το κρύβουμε αλλά δεν χρειάζεται και να το διατυμπανίζουμε» συμπλήρωσε, με σαφήνεια, η Ιωάννα Μαλέσκου στο Love It του ΣΚΑΪ.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου