Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Κάντε τους κοιλιακούς σας “πέτρα” με μια μόνο απλή άσκηση!

Η Tanya Becker, ιδρύτρια ενός γυμναστηρίου που συνδυάζει μπαλέτο

Η Tanya Becker, ιδρύτρια ενός γυμναστηρίου που συνδυάζει μπαλέτο, Pilates και ισομετρία χρησιμοποίησε αυτή την κίνηση για να μειώσει την κοιλιά την κοιλιά γυναικών μετά από την εγκυμοσύνη.

Τα αποτελέσματα ηταν θεματικά, έτσι έγινε ευρέως γνωστή και τώρα πια  συνίσταται και σε γυναίκες με αδύναμους κοιλιακούς μυς!

Η κίνηση ονομάζετε: Περιστρεφόμενη καρέκλα


1. Σταθείτε σε απόσταση με τα χέρια σας από ένα στιβαρό έπιπλο μέχρι τη μέση, με τα πόδια, τα γόνατα και τους μηρούς ενωμένα.

Τοποθετήστε ελαφρά τα χέρια σας λίγο πιο φαρδιά από τους ώμους.

2. Με το πάνω μέρος του σώματός σας στραμμένο προς τα εμπρός, περιστρέψτε και τα δύο πόδια και τους γοφούς ώστε να δείχνουν προς το δεξί σας χέρι. Σηκώστε τις φτέρνες σας και λυγίστε τα γόνατά σας πάνω από τα δάχτυλα των ποδιών σας, χαμηλώνοντας λίγο το σώμα σας όπως στην φωτογραφία.

3. Λυγίστε πιο βαθιά και κινηθείτε κάτω και πάνω. Θυμηθείτε να κρατάτε τους κοιλιακούς σας σφιχτούς, τη στάση σας ανυψωμένη με τους ώμους σας πάνω από τους γοφούς σας και την ουρά σας να δείχνει προς τις φτέρνες σας.

Επαναλήψεις: 15 αργοί παλμοί και 30 γρήγοροι παλμοί  

Μπόνους: Από την ίδια αρχική θέση, τραβήξτε τους γοφούς σας προς τα εμπρός και πίσω 30 φορές για να στοχεύσετε τους γλουτούς σας και τους δυσπρόσιτους κάτω κοιλιακούς.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου