Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Ξεσπά η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή: «Με παρουσιάζουν σαν ένα τέρας»

«Η στάση του Μάνου είναι ανεξήγητη, η ζωή μας έχει γίνει σίριαλ», λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συνέντευξη στο Star και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή. 

Η γυναίκα από την Πάτρα που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της μίλησε για όλα κι έδωσε τις δικές της απαντήσεις.

«Οι σκέψεις μου είναι πάντα τα παιδιά μου. Πάντα! Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη τη μέρα θα γίνεται όλο αυτό το πράγμα. Να με κατηγορούν για το θάνατό της, για το θάνατο της Ιριδούλας. Δεν αντέχεται. Έχω μείνει τώρα μόνη μου εδώ. Και έχω βάλει τον εαυτό μου σε μια σειρά. Τις σκέψεις μου, όλα τα λάθη που έχω κάνει, δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά, έστω μια αφορμή, έστω.

Προσπαθώ να σκεφτώ, να κατηγορήσω τον εαυτό μου σε κάτι και δεν βρίσκω. Θα μου πεις κανένας δεν θα έβρισκε, το θέμα είναι ότι με παρουσιάζουν έναν άνθρωπο και μιλάνε άτομα τα οποία δεν με γνωρίζουν, με παρουσιάζουν τέρας και δεν είμαι αυτή. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Εμείς πήραμε μια ιατροδικαστική. Δεν κάναμε επίθεση ούτε στον κύριο Αγαπητό, κάναμε κατά παντός υπευθύνου και ο λόγος ήταν να μας πει οποιοσδήποτε είναι υπεύθυνος από πού προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια.

Αυτή την απάντηση ψάχναμε, δεν κατηγορήσαμε ποτέ κανέναν ευθέως. Όσο για την ιατροδικαστική, δεν φέραμε καμία αντίρρηση στην αιτία θανάτου που έβγαλαν. Όταν πήραμε την ιατροδικαστική με τον Μάνο αποφασίσαμε ότι κάποιος πρέπει να απαντήσει από πού προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Μα θα πήγαινα εγώ η ίδια να δώσω το πανάκι; Αυτά τα πράγματα είναι εξωφρενικά. Έχει γίνει η ζωή μου με τον Μάνο σίριαλ, ότι χτύπησα κοπέλα σε καφέ, ότι έκανα φασαρία σε σούπερ μάρκετ. Δεν έχουν γίνει ποτέ αυτά τα πράγματα.

Δεν θέλω να σχολιάσω τη στάση του Μάνου. Δεν μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο Μάνος. Αν η μάνα των παιδιών του είχε σκοτώσει τα παιδιά του ή έστω το ένα από τα τρία και αυτός το έχει πάρει τόσο χαλαρά και τόσο ωραία, τι να πω, εγώ θα αντιδρούσα αλλιώς. Η στάση του είναι ανεξήγητη. Προφανώς και περίμενα κάτι παραπάνω γιατί με τον Μάνο ήμουν εννιά χρόνια, είχαμε μια οικογένεια και τρία παιδιά μαζί.

Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να μου πει ένα γιατί εμένα. Όχι δημόσια και να τα βλέπω από την τηλεόραση και να μου τα μεταφέρουν, εμένα της ίδιας να μου πει “γιατί, γιατί τα παιδιά μας”, αφού το θεωρεί δεδομένο. Έχω πέσει από τα σύννεφα με τις συμπεριφορές πολλών ανθρώπων, χωρίς να ακούσουν τη δική μου πλευρά. Πάρα πολύ άδικο αυτό το πράγμα. Περιμένω την αλήθεια έστω και αργά, την δικαιούνται, όχι εγώ, τα παιδιά μας.

Δειτε το βιντεο εδω

Κανείς δεν γνωρίζει τη δική μου ψυχολογία και πώς νιώθω εγώ. Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ψάχνω απεγνωσμένα όλη μέρα και όλη νύχτα να βρω ένα στοιχείο να δείξει ότι δεν είμαι, γιατί δεν είμαι εγώ. Και το Πάσχα που έρχεται παρακαλάω κάθε βράδυ να φωτίσει αυτόν έστω που γνωρίζει το οτιδήποτε να πάει να το πει γιατί κατηγορούμαι άδικα. Δεν υπήρχε κακοποίηση από τον Μάνο, ήταν ένας έντονος τσακωμός που είχαμε. Επίσης η Τζωρτζίνα δεν κακοποιήθηκε το 2014 από συγγενικό πρόσωπο που λένε. Είχα άριστες σχέσεις με τους γονείς του Μάνου και τους συγγενείς του. Και για τα μάγια που ακούω είναι όλα ψέματα», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου