Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Μάνος Δασκαλάκης: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, ήταν υπόδειγμα μητέρας»

Δείτε όλα όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την έξοδό του από την ανακρίτρια, έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης. 

Ο πατέρας έφτασε νωρίτερα στην ανακρίτρια για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής και στην ουσία, να σταθεί «απέναντι» στην εν διαστάσει σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης με την πράξη του αυτή, αναγνωρίζει την γυναίκα με την οποία έφερε στον κόσμο τρία παιδιά ως κατηγορουμένη, ότι δολοφόνησε από πρόθεση την μεγαλύτερη τους κόρη, την Τζωρτζίνα.

«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή, καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα που υποστήριζα έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος, τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και δηλώσαμε υποστήριξη κατηγορίας. Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα ότι έχει κάνει κάτι, ήταν υπόδειγμα μητέρας.

Δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε ακόμα κανένας από την οικογένειά μου και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά. Δεν ισχύει καμία κακοποίηση της Τζωρτζίνας. Δεν έχω καταθέσει αίτηση διαζυγίου, αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι η αλήθεια για τα παιδιά. Δεν έχω να της πω αυτή τη στιγμή τίποτα απολύτως», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου