Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Μάνος Δασκαλάκης: Μυστήριο με τα χρήματα που ξόδευε – Τι λέει φίλη του ζευγαριού

«Η Ρούλα δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσει μόνο του να πάει, δηλαδή ήταν η “ουρά” του. Δεν πήγαινε πουθενά χωρίς τη Ρούλα, πουθενά».

Για τα έξοδα που έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε στο Πρωινό μια φίλη του ζευγαριού. Όπως είπε η ίδια, της έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι ο Μάνος ξόδευε αρκετά χρήματα και μάλιστα τον ρώτησε από πού τα βρίσκει.

«Απ’ ότι μου είπε δεν μπορούσε να το πιστέψει γιατί η γυναίκα είναι σατανική. Ήταν πανέξυπνη.

Τώρα βγαίνουν και λένε, ξέρω εγώ, ότι και καλά, μα πώς δεν είχε καταλάβει ο Μάνος; Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι, το μυαλό της δηλαδή πού μπορούσε να φτάσει. Όταν έφυγε η Ίριδα, τότε ξεκίνησα και έλεγα ότι κάτι δεν μου κολλάει, κάτι δεν πάει καλά.

Του είχα πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση εάν τυχόν και μπει μέσα ότι θα σε αφήσει έξω. Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να τον πάρει κοντά της. Είμαι 1000% σίγουρη ότι για τα παιδιά δεν έχει κάνει κάτι. Δεν είναι μπλεγμένος. Τώρα για τη σπιτονοικοκυρά δεν νομίζω όμως να την “έφαγε”. Ότι έπαιρνε ίσως κάποια χρήματα, ίσως να έπαιρνε.

Μου έκανε περιέργεια πώς γινόταν να πηγαίνεις ταξίδια, πώς πήρες τη μηχανή, πώς είχε δηλαδή λεφτά για όλα αυτά, με το στούντιο, με όλα, με τα βίντεο κλιπ του. Έλεγα “μα, που τα βρίσκεις ρε Μάνο τα λεφτά;”. Αυτός μου είπε ότι είναι φίλοι μου αυτοί και δεν παίρνανε λεφτά και του λέω “τα μηχανήματα που έχεις πάρει;” και μου είπε ότι τα πήρε με δόσεις.

Ο Μάνος επειδή έπαιζε μπάλα, έπαιζε σε χαμηλή κατηγορία, οπότε σε αυτή την ομάδα που θα ερχόταν ήταν σε μεγάλη κατηγορία. Έπρεπε να γυμναστεί μέχρι να αρχίσει η προπόνηση της ομάδας. Η Ρούλα δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσει μόνο του να πάει, δηλαδή ήταν η “ουρά” του. Δεν πήγαινε πουθενά χωρίς τη Ρούλα, πουθενά», είπε η φίλη του ζευγαριού στο Πρωινό.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου