Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

MasterChef – Φανή: Πώς ήρθε η συνειδητοποίηση ότι είναι bisexυal – «Αυτό το μπαμ μου ήρθε στα 17»

«Το come out και στον ίδιο μου τον εαυτό το έκανα στα 19»

Η Φανή αποχώρησε οικειοθελώς από το MasterChef, αποκαλύπτοντας: «Είμαι bisexual και μέχρι τα 17 μου που το συνειδητοποίησα, είχα σχέσεις κανονικά με άντρες».

Η πρώην παίκτρια βρέθηκε στην παρέα του Breakfast@Star, όπου μίλησε για τη σεξουαλικότητά της.

«Όταν γνωρίζω ανθρώπους τους αντιμετωπίζω ως ανθρώπους στο σύνολο. Δεν μου αρέσει να κοιτάω την εμφάνιση ή το φύλο που έχω απέναντί μου, δίνω περισσότερο βάση στην νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης, Αυτό με έκανε στην ουσία να έχω αυτή τη σεξουαλική προτίμηση. Νομίζω ότι η είδηση δεν θα πρέπει να είναι η σεξουαλική μου προτίμηση. Νομίζω ότι η είδηση θα έπρεπε να είναι η δύναμη της αγάπης. Να μπορείς να αποδεχτείς την κόρη σου, την εγγονή σουτ, την αδερφή σου ή όποιον άνθρωπο έχεις έτσι όπως είναι ακόμη κι αν η νοοτροπία του είναι 50 χρόνια μακριά από τη δική σου.

Είμαι περήφανη που εγώ ανήκω σε μια οικογένεια που πραγματικά ξέρει να αγαπάει.

Είμαι πολύ τυχερή για την οικογένεια που κατάγομαι και χαίρομαι και τους ευχαριστώ πολύ. Γι’ αυτό και μου ήταν δύσκολο να μείνω μέσα στον διαγωνισμό όταν έμαθα για την υγεία του παππού μου. Εμένα μου φαινόταν αυτονόητο γιατί το βασικό είναι να το αποδεχτείς πρώτα εσύ για τον εαυτό σου. Και μετά σου φαίνεται φυσιολογικό.

Κι εγώ δυσκολεύτηκα. Δεν το εξέφρασα κατευθείαν. Αποφάσισα όμως ότι δεν θα πηγαίνω ανάλογα με τις κοινωνικές αποδοχές. Ακόμη κι αν δεν με είχαν αποδεχτεί οι γονεός μου ή ο οποιοσδήποτε άνθρωπος είναι καλύτερο να έχεις ανθρώπους στη ζωή που σε αποδέχονται όπως είσαι.

Ο πρώτος άνθρωπος που ένιωσα οικεία να το πω ήταν η αδερφή μου», είπε η Φανή.

 Δειτε το βιντεο εδω

Σχετικά με το πώς ήρθε η δική της συνειδητοποίηση, ανέφερε: «Είχα σχέσεις και μεγάλες κιόλας. Απλά μια μέρα ξαφνικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον μια κοπέλα. Αυτό το μπαμ μου ήρθε στα 17 και έλεγα δεν παίζει. Το come out και στον ίδιο μου τον εαυτό το έκανα στα 19. Δηλαδή αποδέχτηκα ότι ναι, αφού σου αρέσει, σε ελκύει… εκεί κατάφερα και εγώ να αρχίσω να το αποδέχομαι και να το δουλεύω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου