Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη έχει χαθεί, πήραμε μόνο μια ανάσα»

"Κάποια στιγμή αν δε βρεθεί αγοραστής θα καταλήξει στον πλειστηριασμό. Δεν πρόκειται να το σώσει το ακίνητο του ο Πέτρος Φιλιππίδης".

Σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης τα 645,000 ευρώ αναμενόταν να βγει το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη, την Τετάρτη 27 Απριλίου. Τελικά ο πλειστηριασμός ανεστάλη.

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σε δηλώσεις του στο Πρωινό εξήγησε: «Η Μεγάλη Εβδομάδα ήταν μια πολύ σκληρή δοκιμασία για την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη. Διότι ενώ είχαμε συμφωνήσει με διάφορους ενδιαφερόμενους να αγοράσουν την κατοικία του και να μη βγει σε πλειστηριασμό, την τελευταία στιγμή υπαναχώρησαν.

Πραγματικά ήταν δραματικές οι στιγμές για τη σύζυγό του, την Ελπίδα Νίνου. Διότι δε δίναμε ξεκάθαρη ενημέρωση στον Πέτρο Φιλιππίδη, γιατί εκείνος έχει τον δικό του προσωπικό Γολγοθά. Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη έχει χαθεί. Πήραμε μόνο μια ανάσα, τίποτα περισσότερο.

 Δειτε το βιντεο εδω

Κάποια στιγμή αν δε βρεθεί αγοραστής θα καταλήξει στον πλειστηριασμό. Δεν πρόκειται να το σώσει το ακίνητο του ο Πέτρος Φιλιππίδης, απλώς θέλει να ξεχρεώσει τις υποχρεώσεις που έχει στην εφορία».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου