Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Μπέττυ Βακαλίδου: «Η κακοποίησή μου ξεκίνησε από τα 12 μου, αρνούμαι να τους συγχωρήσω»

'Έκανα μια τελευταία προσπάθεια το 1998. Μίλησα με τη μητέρα μου, αρνήθηκε επίμονα να με δει και μου είπε ότι ο πατέρας μου έχει πεθάνει" είπε η Μπέττυ Βακαλίδου.

Η Μπέττυ Βακαλίδου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για την κακοποίηση που είχε δεχθεί και την απόρριψη από τους γονείς της.

«Ήταν αφορμή να εγκαταλείψω το σπίτι μου και την οικογένειά μου, λίγο πριν κλείσω τα 15. Δεν τους ξαναείδα από τότε. Έχουν πεθάνει, όπως και κάποια αδέρφια. Δυο τρεις ήταν χειρότεροι από τους γονείς’ είπε η Μπέττυ Βακαλίδου.

‘Έκανα μια τελευταία προσπάθεια το 1998. Μίλησα με τη μητέρα μου, αρνήθηκε επίμονα να με δει και μου είπε ότι ο πατέρας μου έχει πεθάνει. Δεν δέχτηκε να με συναντήσει και κρατούσα το τηλέφωνο αρκετή ώρα μήπως μου πει πάρε ξανά. Δεν το έκανε. Όχι δεν γιατρεύεται, αιμορραγεί αυτή η πληγή. Έχω μάθει να χειρίζομαι τα πράγματα και συμφιλιώθηκα με αυτά. Όμως τα τραύματα παραμένουν. Η κακοποίησή μου ξεκίνησε από τα 12 μου. Όχι δεν τους έχω συγχωρήσει. Αρνούμαι να μπω στη διαδικασία και να το κάνω, Δεν έχει νόημα’ πρόσθεσε η Μπέττυ Βακαλίδου.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου