Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Νένα Χρονοπούλου: «Αν κάτι δεν πάει καλά στην εγκυμοσύνη, να αφήσω τον Χρήστο ορφανό;»

Η Νένα Χρονοπούλου εξηγεί γιατί δεν έκανε δεύτερο παιδί.

Η Νένα Χρονοπούλου μίλησε στην Super Κατερίνα και την Μένια Κούκου για τον γιο της Χρήστο. 

Όπως λέει νιώθει υπερήφανη και ότι ποτέ δεν προσπάθησε να τον κρύψει από τον περίγυρό της.

Για ποιο λόγο αποφάσισε να μην κάνει δεύτερο παιδί;

«Δεν θεωρώ ότι σηκώνω σταυρό. Φαίνεται περίεργο αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον Χρήστο. Έχω όλη την αγνότητα του κόσμου στην αγκαλιά μου κάθε μέρα. Όμως, έχω μάθει να ζω έτσι. Τελείωσαν οι πολυτέλειες, αυτό είναι. Αυτή είναι η ζωή μου και δεν την αλλάζω γιατί θα έπρεπε να αλλάξω και το παιδί μου και αυτό δε το αλλάζω ούτε με όλο το χρυσάφι του κόσμου. Ο Χρήστος είναι ευτυχισμένος γιατί τον θέλουμε, γιατί δεν ντραπήκαμε ποτέ για εκείνον, δεν τον κρύψαμε. Όπου πάμε εμείς είναι και ο Χρήστος μαζί μας, είναι το παρεάκι μας.

Όταν γέννησα τον Χρηστάκο, γέννησα πάρα πολύ πρόωρα και πολύ επεισοδιακά, κινδύνεψε και η ζωή μου. Επειδή λοιπόν κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και δεν μπορείς να την προβλέψεις, δεν ήθελα να το ρισκάρω. Όπως λοιπόν προσευχήθηκα στον Θεό και του είπα να γίνω μητέρα και με έκανε, έτσι νομίζω ότι είναι επί πέντε εγωιστικό να κάνω και δεύτερο παιδί.

Δειτε το βιντεο εδω

Κι αν κάτι δε πάει καλά και χαθεί το δεύτερο παιδί, κι αν δεν πάνε όλα καλά και χαθώ εγώ; Να αφήσω και τον Χρήστο ορφανό; Γι’ αυτό έμεινα με τον Χρήστο και δεν το μετανιώνω», ανέφερε η Νένα Χρονοπούλου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου