Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Ο Γιωρίκας Πιλίδης για τις δύσκολες οικονομικά στιγμές: «Στερηθήκαμε πολλά για να πάω στους αγώνες»

«Πριν κάνω οικογένεια θέλω να είμαι εξασφαλισμένος για να μεγαλώσω τα παιδιά μου χωρίς στερήσεις», λέει ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Ο γνωστός αθλητής μίλησε για την ενασχόλησή του με την πάλη, τις δύσκολες οικονομικά στιγμές, αλλά και τον έρωτα της ζωής του.

«Σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο έχω κερδίσει 9 μετάλλια. Στην πάλη ξεκίνησα μικρός, με έφερε ο παππούς μου που ήταν παλαιστής. Είχαμε οικονομικές δυσκολίες, στερηθήκαμε πολλά για να πάω στους αγώνες, η μάνα μου αναγκάστηκε να πουλήσει τα χρυσαφικά της.

Η μαμά μάς μεγάλωσε μόνη, είναι χωρισμένοι οι γονείς μου, έχει στερηθεί τα πάντα για εμάς. Κάθε φορά που αγωνίζομαι το κίνητρο μου είναι η οικογένειά μου», είπε αρχικά ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Ο Γιώργος Πιλίδης μίλησε και για τη σύντροφό του: «Θα πρέπει να ρωτήσουμε την ίδια την κοπέλα μου αν θέλει να παντρευτούμε, υπάρχει στα πλάνα. Πριν κάνω οικογένεια θέλω να είμαι εξασφαλισμένος για να μεγαλώσω τα παιδιά μου χωρίς στερήσεις. Με την Όλγα είμαστε μαζί από τα 16 μου, γνωριστήκαμε μέσω instagram».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου