Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Έχω μείνει απλήρωτος, αλλά δεν κινήθηκα νομικά»

«Δεν θα σου έλεγα ότι είναι στα άμεσα σχέδιά μου να κάνω ένα παιδί. Δεν ένιωσα ποτέ αδικημένος ή θιγμένος από τα Μέσα», λέει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα που του έφερε ο καλλιτεχνικός χώρος, ωστόσο αναγνωρίζει ότι δεν καβάλησε το καλάμι.

«Η επιτυχία ήρθε σταδιακά και με σωστές δόσεις, η αναγνωρισιμότητα ήρθε ερήμην μου. Πήγαινα καθημερινά στο γύρισμα να δουλέψω τα κείμενά μου, φυσικά καταλάβαινα ότι η δουλειά στην οποία συμμετέχω γνωρίζει επιτυχία, από την άλλη πλευρά είχα την προστασία της δουλειάς καθ’ εαυτής.

Δεν καβάλησα το καλάμι, αλλά μπορεί να βρεθεί κάποιος να πει “κούνια που τον κούναγε”. Δεν έχω βιώσει αποτυχία, οπότε δεν έχω και την πικρή γεύση. Την επιτυχία τη χαιρόμουν ως ένα σημείο, δεν την θεωρούσα δεδομένη», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είπε στη συνέχεια: «Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά, αλλά δεν κινήθηκα νομικά. Για μένα πιο δυσάρεστο για τον ηθοποιό όταν δεν αμείβεται γιατί αισθάνεται ότι ακυρώνεται, ότι είναι άχρηστος, ότι η υπηρεσία του ήταν άνευ λόγου και δεν χρειάζεται να πληρωθεί. Ο καθένας στο θέατρο μπορεί να κουβαλάει στην ψυχή του τραύματα, που νομίζει ότι μέσα από την τέχνη θα τα γιατρέψει».

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αποκάλυψε ένα περιστατικό με μία φανατική θαυμάστρια: «Μία κοπέλα ήθελε το κινητό μου, το απέφευγα πολύ ευγενικά και μου έφερε συσκευή με κάρτα για να με παίρνει εκεί».

Κλείνοντας, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είπε: «Δεν θα σου έλεγα ότι είναι στα άμεσα σχέδιά μου να κάνω ένα παιδί. Δεν ένιωσα ποτέ αδικημένος ή θιγμένος από τα Μέσα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου