Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Παντελής Τουτουντζής: «Με τον σύντροφό μου απευθυνθήκαμε σε παρένθετη μητέρα και κάναμε τα παιδιά μας»

"Το ταξίδι αυτό της ζωής, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου στερήσει να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου" εί[ε ο Παντελής Τουτουντζής.

Ο γνωστός make up artist Παντελής Τουτουντζής ήταν καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε ως ομοφυλόφιλος και την απόφαση που πήρε με το σύντροφό του να αποκτήσουν παιδιά.

«Ερωτεύομαι έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο κι είμαστε 16 χρόνια μαζί από παιδιά. Γιατρός εκείνος κι εγώ καλλιτέχνης.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι ονειρευτήκαμε από την αρχή τη ζωή μας. Από παιδί έλεγα τι έχω ανάγκη κι ήταν η οικογένειά μου, ο πυρήνας μου. Το ταξίδι αυτό της ζωής, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου στερήσει να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου. Το συζητήσαμε να κάνουμε οικογένεια και μου είπε δεν γίνεται εδώ και πρέπει να πάμε μέσω ευρωπαϊκού δικαίου» είπε ο Παντελής Τουτουντζής.

«Απευθυνθήκαμε στο φύλακα άγγελό μας, έγινε παρένθετη και κάναμε τα δύο αγγελούδια μας. Ο σύντροφός μου είναι γιατρός φυσικής αποκατάστασης. Κάθε φορά που βλέπω με πόσο πόνο ασχολείται για να σηκωθεί ένα παιδάκι έστω για τρία δευτερόλεπτα από την καρέκλα… Δεν μπορώ, μουδιάζω» ανέφερε ο Παντελής Τουτουντζής.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου