Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Πάτρα: «Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Ίριδας»

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το θρίλερ των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Άννα Ράζου, ιατροδικαστής, είπε πως ο θάνατος της Ίριδας είναι σίγουρα εγκληματική ενέργεια.

«Τα ευρήματα στην Ίριδα είναι τόσο ξεκάθαρα και πολλά και καθορίζουν έναν ασφυκτικό θάνατο».

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, «είναι σίγουρο ότι είναι εγκληματική ενέργεια (σ.σ. ο θάνατος της Ίριδας).

Ο ασφυκτικός θάνατος είναι ανθρωποκτονία από μονός του. Έχει δολοφονηθεί (σ.σ. η Ίριδα)».

Πλέον, όπως λέει η κ. Ράζου, θα πρέπει να βρεθεί ο δολοφόνος, ο οποίος «ήταν στο σπίτι με το μωρό».

Ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης μίλησε στην εκπομπή «Live News» για τις νέες έρευνες αναφορικά με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Ερωτηθείς για τον θάνατο της Ίριδας και ποια είναι η δική του εκτίμηση για το αίτιο, ο ιατροδικαστής ανέφερε πως έχοντας ένα θετικό εργαστηριακό εύρημα (κεταμίνη) αναφορικά με τη Τζωρτζίνα, το οποίο οδηγεί σε εγκληματική ενέργεια, ανατρέχοντας πίσω με το συνδυαστικό αυτό γεγονός «προφανώς μιλάμε για εγκληματικές ενέργειες, αυτές πρέπει να ερευνηθούν από τους αρμόδιους».

Ο κ. Τσαντίρης έκανε ειδική μνεία στους συναδέρφους του, τον κ. Καρακούκη και τον κ. Καλογρηά αλλά και στο έργο τους και επισήμανε πως η άποψή του εξ’ αρχής ήταν πως μιλάμε για δύο βίαιους θανάτους.

Δειτε το βιντεο εδω

Τόνισε πως καμία από τις προηγηθείσες ιατροδικαστικές πράξεις δεν έχουμε ένα εύρημα παθογνωμονικό ιδίως στην περίπτωση της Μαλένας που να οδηγεί με ασφάλεια στην υπόθεση πως μία μάνα έκανε υπέρβαση του μητρικού ενστίκτου και προκάλεσε δολοφονική ενέργεια.

Πηγή: Mega – Live News

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου