Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Πάτρα: Η χαρτορίχτρα αποκαλύπτει για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Η πεθερά, τα μάγια, ο χωρισμός και ο θάνατος

«Έχασε το πρώτο της παιδί, είχε χωρίσει με το σύζυγο και το πρόβλημά της είναι ότι της έχουν κάνει μαγεία», λέει η χαρτορίχτρα.

Στο Πρωινό μίλησε σήμερα η χαρτορίχτρα από την Πάτρα, την οποία επισκεπτόταν, όπως δήλωσε η ίδια, η Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Η χαρτορίχτρα δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 πως η κατηγορούμενη πίστευε ότι της έχουν κάνει μάγια και συγκεκριμένα η πεθερά της, η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη.

«Έχασε το πρώτο της παιδί, είχε χωρίσει με το σύζυγο και το πρόβλημά της είναι ότι της έχουν κάνει μαγεία, μήπως και γι’ αυτό χωρίζει με το σύζυγο κι έπαθε αυτό.

Ήταν πολύ στεναχωρημένη, έκλαιγε, έλεγε ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ εγώ αυτό, ότι αγαπάω τον Μάνο και γιατί να χωρίσουμε και άμα χωρίσαμε από τα μάγια γιατί δεν με ήθελε η πεθερά μου, από την αρχή δεν με ήθελε», είπε αρχικά η χαρτορίχτρα.

Η χαρτορίχτρα είπε στη συνέχεια: «Πίστευε ότι συγγενικό της πρόσωπο τής έχει κάνει μάγια, από το περιβάλλον του άντρα της. Η μητέρα του. Έλεγε τον καφέ η πεθερά της, δεν τον έλεγε επαγγελματικά απ’ ότι ήξερα. Απλά έλεγε τον καφέ και πίστευε η Ρούλα ότι θα ξέρει κι άλλα πράγματα.

Δειτε το βιντεο εδω

Ότι ο θάνατος της πρώτης κόρης, της Μαλένας, οφειλόταν στα μάγια. Μετά από ότι έμαθα πέθανε το μωρό και τελευταία η Τζωρτζίνα. Ισχυριζόταν αυτά, ότι της έχει κάνει μάγια συγγενικό πρόσωπο του Μάνου».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου