Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Πάτρα: «Η σπιτονοικοκυρά φοβόταν για τη ζωή της»

Μαρτυρία «φωτιά» για την Πάτρα στο Live News

Μια μαρτυρία – φωτιά φιλοξένησε για την υπόθεση στην Πάτρα, το απόγευμα της Παρασκευής, το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο σχετικά με το μυστήριο που σκεπάζει τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Ειδικότερα, ένας οικογενειακός φίλος της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού αποκάλυψε τους φόβους που είχε η γυναίκα.

«Η κυρία Ευγενία είχε κάποια κινητικά προβλήματα στα πόδια. Τα υπόλοιπα που λέγονται για καρκίνους και τα λοιπά δεν τα είχε αναφέρει ποτέ η ίδια», είπε και αποκάλυψε στην συνέχεια πως την έβλεπε κάθε εβδομάδα και ότι του μιλούσε για τα πάντα.

«Μου είχε πει αρκετές φορές κάποια πράγματα για την Ρούλα και τον Μάνο, το πώς είχαν γνωριστεί, πώς πήγανε στο σπίτι και την μετέπειτα πορεία τους, πότε άρχισε να τους φοβάται και τι να φοβάται…». Και συνέχισε: «Ο φόβος ήταν κυρίως μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού. Φοβόταν για την ίδια, μήπως της κάνουν κάτι, μήπως την πειράξουν σε θέμα υγείας, ακόμα και σε θάνατο».

Ερωτηθείς αν όλα αυτά προτίθεται να τα καταθέσει και ενώπιον των Αρχών αν του ζητηθεί, ο άνδρας αυτός απάντησε καταφατικά. «Είχε αλλάξει η συμπεριφορά τους απέναντί της. Είχαν γίνει πιο πιεστικοί, κυρίως στο θέμα να την παρακολουθούν και να την προσέχουν, που αυτή ήταν η συμφωνία για να μείνουν στο σπίτι. Έδειχναν αδιαφορία. Μπορεί η ίδια να είχε αντιληφθεί κάτι που να μην μου το είχε πει ευθέως. Φοβόταν να μην της κάνουν κάτι, επειδή δεν την έβλεπε κανένας και δεν είχε συναναστροφές με κόσμο», συνεχίζει και δε διστάζει να αποκαλύψει πως η σπιτονοικοκυρά φοβόταν για τη ζωή της και προτιμούσε να τρώει φαγητό από έξω, καθώς ήθελε να ξέρει τι τρώει και δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανέναν!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου