Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Πάτρα: «Με το τεστ dna θα αποδειχθούν τα πάντα» – Ανατροπή από την επιθυμία Δασκαλάκη για τεστ πατρότητας

Νέα τροπή φαίνεται πως θα πάρει η υπόθεση της Πάτρας

Νέα τροπή φαίνεται πως θα πάρει η υπόθεση της Πάτρας, μετά την αποκάλυψη ότι ο Μάνος Δασκαλάκης επιθυμεί να γίνει τεστ dna για να αποδειχθεί αν ήταν παιδιά του και τα τρία κοριτσάκια που έφυγαν από τη ζωή.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στα δύο μικρότερα κορίτσια: Την Μαλένα που έφυγε από τη ζωή 3,5 ετών και την 6 μηνών Ίριδα.

«Με το τεστ DNA θα αποδειχθούν τα πάντα.

Αν αποδειχθεί ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν. Θα βοηθήσει πολύ να δούμε ποια ήταν τα κίνητρα. Θα δώσει σωστή απάντηση στο κομμάτι των κινήτρων και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες αποκαλύψεις. Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν και από τις δύο πλευρές. Θα χυθεί άπλετο φως», είπε ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο δελτίο του Star.

Διευκρίνισε ότι «ήταν κάποια στοιχεία από τις πρώτες εμφανίσεις που έκανε το ζευγάρι, ότι ο πατέρας δεν πονούσε για τα παιδιά, ιδιαίτερα για τα δύο παιδιά. Πέραν αυτού, υπήρχαν και κάποιες άλλες πληροφορίες που με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι εδώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γι’ αυτό διατυμπάνιζα ότι πρέπει να γίνει εξέταση DNA».

Σύμφωνα μάλιστα, με τα όσα αποκαλύφθηκαν στο δελτίο του MEGA, το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη δεν διαψεύδει το γεγονός ότι ο πατέρας των τριών κοριτσιών, αναμένεται να ζητήσει τεστ πατρότητας.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, πράγματι υπάρχει κλονισμός εμπιστοσύνης ανάμεσα στο εν διαστάσει ζευγάρι και δεν αποκλείεται στο μέλλον να ζητηθεί να γίνει ένα τεστ πατρότητας, κυρίως, για το μικρότερο παιδάκι της οικογένειας. Την Ίριδα…

Την ίδια ώρα, οι έρευνες για την πολύκροτη υπόθεση συνεχίζονται, με τις τελευταίες ώρες να έχουν έρθει στο φως και οι αναζητήσεις της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο, τις τελευταίες ημέρες πριν το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η «Έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό» και η «Αναισθησία στα παιδιά» είναι κάποιες από αυτές.

Αποκαλυπτική όμως, ήταν και η κατάθεση της παιδιάτρου της 9χρονης Τζωρτζίνας, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι η μητέρα των κοριτσιών της είχε πει ότι η Τζωρτζίνα ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την μικρότερη αδελφούλα της Ίριδα.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με ό,τι ήταν γνωστό μέχρι τώρα, ότι δηλαδή την μικρή Ίριδα βρήκε νεκρή η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star ο Μάνος Δασκαλάκης απολύθηκε οριστικά από τη δουλειά του, μια μεταφορική εταιρεία στην οποία εργαζόταν τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Όταν χώρισε με την Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε μετάθεση για την Αθήνα και εργαζόταν στην ίδια εταιρεία αλλά σε διαφορετικό πόστο. Όταν η υπόθεση με τα νεκρά παιδιά πήρε διαστάσεις οι εργοδότες του τον έθεσαν σε καθεστώς παύσης, ενώ του είχαν πει πως όλα θα κριθούν από τις εξελίξεις. Ωστόσο, σήμερα έγινε γνωστό πως ο Μάνος Δασκαλάκης έχασε τη δουλειά του και απολύθηκε τελικά.

Πηγή: Newsit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου