Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Πάτρα: «Θα πρέπει οι Αρχές να στραφούν προς τον πατέρα, ήταν υποψιασμένος για τη Ρούλα»

«Η συγκεκριμένη γυναίκα και στις τρεις κηδείες των παιδιών της δεν έχει χύσει ούτε μισό δάκρυ», λέει μάρτυρας από την Πάτρα.

Μια σοβαρή μαρτυρία από την Πάτρα έρχεται να προστεθεί στις εξελίξεις της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Ο άνθρωπος που μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Open Weekend» τόνισε πως οι Αρχές θα πρέπει να στραφούν προς τον πατέρα και ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν υποψιασμένος πως η μάνα μπορεί να έχει κάνει κακό στα παιδιά της.

«Η Πάτρα είναι μια κλειστή κοινωνία και οι περισσότεροι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Η συγκεκριμένη γυναίκα και στις τρεις κηδείες των παιδιών της δεν έχει χύσει ούτε μισό δάκρυ. Μιλάμε για μια ψυχρή προσωπικότητα. Και όλοι λέγαμε “για ποιο λόγο γίνεται αυτό;”. Να κλαίνε, δηλαδή, οι ξένοι άνθρωποι και να μην κλαίει η ίδια η μάνα.

Αυτό που γνωρίζω εγώ και ίσως και άλλοι Πατρινοί είναι ότι υπήρχε πρόβλημα στη σχέση τους, υπήρχαν χωρισμοί, υπήρχαν πισωγυρίσματα. Δεν γίνεται μια γυναίκα που έχει χάσει τρία παιδιά, το μόνο που την απασχολεί να είναι ο άντρας της. Ασχολείτο μόνο με το τι κάνει ο άντρας της. Πώς να προλάβεις να θρηνήσεις όταν δεν ασχολείσαι με τους χαμούς των παιδιών σου;», είπε αρχικά ο μάρτυρας.

Ο ίδιος είπε στη συνέχεια: «Θα πρέπει οι Αρχές να στραφούν προς τον πατέρα γιατί, επειδή μιλάμε για πολύ συγκεκριμένη προσωπικότητα, που σίγουρα οι ψυχολόγοι θα πρέπει να ασχοληθούν και να την αναλύσουν, ήταν υποψιασμένος ότι μπορεί να έχει φτάσει στο σημείο να κάνει κακό στα παιδιά».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου