Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτή ήταν η εμμονή της – Οικογενειακή φίλη του Μάνου αποκαλύπτει

Δείτε μια νέα μαρτυρία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το θρίλερ της Πάτρας με τη Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζεται και καθημερινά νέα στοιχεία και μαρτυρίες βγαίνουν στο φως. Σήμερα, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε μια γυναίκα, οικογενειακή φίλη του Μάνου Δασκαλάκη, που αναφέρθηκε στις θεωρίες της Ρούλας, ότι η πεθερά της τής είχε κάνει μάγια.

«Η Ρούλα από την πρώτη στιγμή πίστευε ότι η πεθερά της, της έχει κάνει μάγια. Ότι έχει κάνει κάτι και έχει δέσει το Μάνο πάνω της.

Ότι τέλος πάντων έβλεπε παντού ως αιτία του κακού την πεθερά της. Από την άλλη η πεθερά, που ναι ήταν πολύ γνωστή, γύριζε τα κουπάκια, έλεγε το φλιτζάνι δηλαδή, ερχόντουσαν μέχρι και από την Αθήνα για να τους πει. Κάποιες φορές γινότανε παρέλασε στο σπίτι.

Δεν ήθελε τη Ρούλα, αν δεν υπήρχε η εγκυμοσύνη, το πρώτο παιδί δηλαδή, αυτός ο γάμος δεν επρόκειτο να γίνει ποτέ. Αυτές οι δύο γυναίκες λοιπόν, διεκδικούσαν τον ίδιο άντρα, τον Μάνο. Η πεθερά ήθελε να τον έχει στα φουστάνια της και η Ρούλα ήθελε να της τον πάρει. Ήτανε και λίγο μεγαλύτερη, ήταν και τσαούσα τη θεωρούσαν τότε και όλο αυτό οδηγούσε σε προβλήματα με εντάσεις και καβγάδες.

Από την πρώτη στιγμή η Ρούλα πίστευε ότι η πεθερά της, της έχει κάνει κάτι επειδή ήξερε τα φλιτζάνια κι όλα αυτά και δεν μπορεί να ισιώσει ο γάμος. Θυμάμαι έλεγε δεξιά κι αριστερά ότι η πεθερά μου μού έχει κάνει μάγια, ότι η πεθερά μου με κυνηγά και με μελετά, ότι έβρισκε πότε το ένα και πότε το άλλο. Της είχε γίνει εμμονή.

Όταν τύχαινε οτιδήποτε στραβό, κάτι άσχημο, μια κακιά στιγμή, οτιδήποτε, η Ρούλα τα έριχνε στην πεθερά. Όλο αυτό προκαλούσε μια πολύ μεγάλη ένταση στο ζευγάρι μεταξύ τους. Από την άλλη η πεθερά της έκανε πίσω τα τελευταία χρόνια. Σταμάτησε να ασχολείται με όλα αυτά και σταμάτησε και να παρεμβαίνει. Βέβαια θα μου πείτε τώρα έβλεπε ότι το παιδί της έφυγε από το γάμο ουσιαστικά.

Όμως κάθε φορά η Ρούλα έλεγε ότι για όλα φταίει η πεθερά της. Αυτό είχε μπει μέσα στο μυαλό της και δεν μπορούσε κανείς να της το βγάλει. Νομίζω ότι αυτό ήταν που την οδηγούσε πότε από ‘δω και πότε από ‘κει, να παίρνει συμβουλές, να κάνει πράγματα, να ψάχνει συνεχώς γι’ αυτά. Για όλα αυτά», είπε η οικογενειακή φίλη του Μάνου.

 πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου