Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αισθάνεται δικαιωμένη – Θα προχωρήσουμε το αίτημα αποφυλάκισης» λέει ο δικηγόρος της

Τι υποστηρίζει για τις αναζητήσεις της κεταμίνης

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, δίνει τις δικές της απαντήσεις, μέσω του δικηγόρου της, μετά τα στοιχεία που προέκυψαν από την άρση απορρήτου.

Η 33χρονη, αφότου παραδέχτηκε ότι έψαχνε για θανατηφόρες ουσίες ακόμα και λίγες μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας και μετά τα σχετικά ντοκουμέντα για τις διαδικτυακές της αναζητήσεις, επιχειρεί να δώσει απαντήσεις, για όλους και για όλα. Δηλώνει δικαιωμένη και επαναλαμβάνει πως είναι μια αθώα και βρίσκεται άδικα στη φυλακή.

Όπως είπε ο δικηγόρος της, η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται δικαιωμένη αφού όπως προκύπτει, έψαξε για κεταμίνη στις 30 Μαρτίου όταν συνελήφθη. Κάτι που είχε πει από την πρώτη στιγμή στους αστυνομικούς που την ανέκριναν στη ΓΑΔΑ. Ενώπιον της ανακρίτριας είχε αναφέρει πως όταν άκουσε τη σχετική αποκάλυψη στην εκπομπή Live News μπήκε στο διαδίκτυο και πληκτρολόγησε για πρώτη και μοναδική φορά τη λέξη κεταμίνη.

Από τα στοιχεία όμως που βλέπουν το φως της δημοσιότητας όμως, φαίνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε διαβάσει για την κεταμίνη πολλούς μήνες νωρίτερα. Συγκεκριμένα λίγο πριν το τέλος της Τζωρτζίνας. Πιο αναλυτικά, στις 17 Ιανουαρίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου ψάχνει στο διαδίκτυο ιατρικά βιβλία και ουσίες, μεταξύ των οποίων υπάρχει και η κεταμίνη. Η αναζήτηση όμως δεν είναι ευθεία, καθώς δεν πληκτρολογεί τη λέξη κεταμίνη.

Όπως τονίζει ο Όθωνας Παπαδόπουλος, η 33χρονη πελάτισσά του, ήθελε να μάθει ποιες ουσίες είχαν χορηγηθεί στην κόρη της κατά τη διάρκεια της εξέτασης και γι’ αυτό έψαχνε στο διαδίκτυο. Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου διέψευσε τις πληροφορίες που ανέφεραν πως η πελάτισσά του θα κάνει πίσω στο αίτημα αποφυλάκισης. «Είναι δικαίωμά της και εμείς θα το προχωρήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για ακόμα μία φορά ο δικηγόρος έριξε το βάρος στους γιατρούς του νοσοκομείου «Αγλαϊα Κυριακού». Όπως είπε η κεταμίνη υπήρχε στα βαλιτσάκια στη ΜΕΘ και μέσα υπήρχαν όπως τόνισε 5 φιαλίδια με 5 ml/mg το καθένα. «Η κεταμίνη βρισκόταν στα χέρια των γιατρών, πολύ κοντά στην Τζωρτζίνα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου