Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανατροπή με την εκταφή της σπιτονοικοκυράς

"Δεν έχει αποτεφρωθεί η σπιτονοικοκυρά, βρίσκεται μέσα στον τάφο", τονίζει ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακίστηκε στις φυλακές Κορυδαλλού το πρωί της Τρίτης, ενώ οι αποκαλύψεις για την υπόθεση τρέχουν. Στο Πρωινό, ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με την σπιτονοικοκυρά.

«Η εκταφή της σπιτονοικοκυράς μάλλον δεν θα γίνει σήμερα, καθώς η αστυνομία ερευνά τους φακέλους που έχουν πάει και από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, μέσα από τους οποίους έχουμε μάθει κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Στις 9 Σεπτεμβρίου 2020 η γυναίκα μπήκε με πυρετό στο νοσοκομείο και στις 12 του μήνα κατέληξε. Αυτό που μελετά η αστυνομία είναι τα αίτια του θανάτου. Υπάρχει μια υποψία των αστυνομικών και διερευνάται. Έχει δοθεί η εντολή προκειμένου να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή», είπε ο δημοσιογράφος.

Στο μεταξύ, ένα ακόμα μυστήριο έχει να κάνει με την ημερομηνία θανάτου που αναγράφεται στον τάφο. Ενώ απεβίωσε στις 12 του μήνα, η επιγραφή γράφει 13. Σχετικά με τη φωτογραφία ενός άνδρα που ήταν πάνω στον τάφο της σπιτονοικοκυράς, πρόκειται για φωτογραφία που ήταν στο διπλανό μνήμα η οποία έπεσε κατά την εκταφή.

«Δεν έχει αποτεφρωθεί η σπιτονοικοκυρά, βρίσκεται μέσα στον τάφο», τόνισε από την πλευρά του ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου