Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου – Η αδελφή της απαντά για όλα: «Τα παιδιά μας ενδιαφέρουν πρώτα και μετά η αθώωση της Ρούλας»

"Εμείς την πιστεύουμε και θα την στηρίξουμε μέχρι τέλους, όποια και αν είναι η απόφαση", λέει η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μετέβη στην ανακρίτρια το μεσημέρι της Δευτέρας και κατέθεσε πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα. Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, η αδελφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, απάντησε για όλα.

«Για το θέμα της κακοποίησης της Ρούλας στη ΓΑΔΑ δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ καθόλου.

Γνωρίζουμε. Δεν δώσαμε συνέχεια γιατί είναι άλλα τα στοιχεία που δώσαμε βάση», είπε η αδελφή της Ρούλας και στη συνέχεια απάντησε για την σπιτονοικοκυρά:

«Εγώ γνωρίζω από την Ρούλα και τον Μάνο, η γυναίκα ήταν άκληρη, δεν είχε κανένα συγγενή, ούτε ανίψια, ούτε ξαδέλφια. Υπάρχει πληρεξούσιο που ορίζει τον Μάνο. Και για το ακίνητο που πάνε να κατηγορήσουν τον Μάνο, αυτό δεν υπάρχει. Είχε εκφράσει μια σκέψη της να δώσει το ακίνητο στην Τζωρτζίνα, αυτό δεν έγινε ποτέ».

«Δεν περίμενα αυτή τη μεταστροφή του Μάνου. Δεν γνωρίζω αν έχει κάτι ο Μάνος να φοβάται», λέει η Δήμητρα Πισπιρίγκου και συνεχίζει:

«Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει, το μέσο επικοινωνίας είναι τα παιδιά. Αν η Ρούλα ήθελε να έχει κοντά της τον Μάνο, θα κρατούσε τα παιδιά όσο περισσότερο μπορούσε. Δεν θα έκανε κακό στα παιδιά για να φέρει τον Μάνο πίσω.

Εμείς σαν οικογένεια έχουμε μια συγκεκριμένη στάση, ψάχνουμε την πραγματική αλήθεια. Μέχρι στιγμής, με τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει κι εμείς, δεν προκύπτει από πουθενά ότι η Ρούλα είχε κάνει κακό στην Τζωρτζίνα. Είμαστε στην πλευρά ότι θέλουμε να βρεθεί η αλήθεια, όποια κι αν είναι για τα παιδιά. Τα παιδιά μας ενδιαφέρουν πρώτα απ’ όλα και μετά η αθώωση της Ρούλας».

Δειτε το βιντεο εδω

«Η Τζωρτζίνα ήταν το πρώτο μου ανιψάκι, το παιδί που με έκανε θεία και όλη τη χαρά που σου δίνει ένα παιδί που μεγαλώνει, ήταν κομμάτι του εαυτού μου. Να πειράξω εγώ την Τζωρτζίνα; Δεν την πείραξα ποτέ. Εγώ τους έλεγα αφήστε το παιδί να κάνει ό,τι θέλει», είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου σχετικά με όσα ακούγονται για κακοποίηση της Τζωρτζίνας από τρίτο πρόσωπο.

«Εμείς την πιστεύουμε και θα την στηρίξουμε μέχρι τέλους, όποια και αν είναι η απόφαση», τόνισε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου