Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Κρατούμενη αποκαλύπτει τι έγινε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Πώς είναι οι συνθήκες κράτησης για την Ρούλα Πισπιρίγκου;

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται πλέον προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Από την πρώτη στιγμή που έγινε η μεταγωγή της ακούγονται πάρα πολλά.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, κρατούμενη των φυλακών ξεκαθαρίζει τι ισχύει και τι όχι σχετικά με όλα όσα λέγονται για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Την βάλανε στην ΣΤ’ είναι φάτσα από εκεί που είναι η 17η Νοέμβρη κάποιοι από αυτούς, δηλαδή είναι ακριβώς φάτσα. Είναι μόνη της στο κελί, δεν υπάρχουνε πολλά πολλά ούτε της φωνάξανε που λένε οι άλλες και… αυτά είναι μετά συγχωρήσεως αρλούμπες. Σιγά τώρα, εδώ ωραία άσ’ την εκεί μέσα θα είναι θα κάτσει κάμποσους μήνες μέχρι να γίνει η δίκη της, μόνη της είναι στο κελί, την φυλάν απ’ έξω, ναι… ναι είναι σωφρονιστικός και την φυλάει βλέπει, παρακολουθεί, ανοίγει και το πορτάκι.

Αυτή τρώει κανονικά, δεν φαίνεται ότι έχει πέσει και στην κατάθλιψη τη μαύρη, τουλάχιστον αυτό… έτσι μας λένε εμάς και το ξέρουμε και βγαίνει ήδη… και κάποια στιγμή βγήκε εχθές. Μόνη της είναι σε έναν χώρο στο προαύλιο και προαυλίζεται. Είναι μόνη της, δεν έχει με καμία επαφή. Ούτε καμία της φώναξε και της είπε κάτι, όχι, όχι. Εμείς ξέρουμε ότι αυτή την φυλάνε, είναι κι άλλες μόνες τους δεν είναι ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη μεταχείριση, όχι καθόλου. Είναι και κάποιες άλλες μόνες τους για διάφορα θέματα και για ψυχολογικά. Δεν είναι απομόνωση μη νομίζετε ότι την έχουν βάλει και… προστασία είναι μη τυχόν και κάνει κάτι αυτή στον εαυτό της γιατί οι άλλες δεν θα δώσουν τώρα σημασία ακούστε που σας λέω.

Γι’ αυτό και την φυλάει πάντα ένας υπάλληλος απ’ έξω. Και να σου πω και κάτι; Αυτό που λένε ότι δεν έγινε, ότι φώναξε και άρχισε να χτυπιέται και να κάνει μόλις μπήκε μετά από καμιά ώρα μιάμιση αφού είχε πάει είχε δώσει τα πράγματά της, είχε πάρει τη φόρμα της και όλα τα απαραίτητα, τα μαξιλάρια και τα λοιπά από τη διεύθυνση τέλος πάντων. Αυτό που έγινε και άρχισε να χτυπιέται και να φωνάζει και λένε ότι δεν έγινε, έγινε! Έγινε, το κάνουν πολλές γιατί συνειδητοποιούν μόλις μπουν μέσα στο κελί ότι πια τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα πιστεύανε. Εκεί αρχίζεις και βλέπεις τι σε περιμένει και τι ακριβώς συμβαίνει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου