Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: Μυστήριο και έρευνα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα

"Αυτά αποτελούν στοιχεία έρευνας του Ανθρωποκτονιών. Δηλαδή, το κομμάτι σπιτονοικοκυρά το κοιτάζει το Ανθρωποκτονιών", λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται κρατούμενη στη ΓΑΔΑ, νέες πτυχές αυτής της σκοτεινής ιστορίας από την Πάτρα βγαίνουν στο φως.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει εμφανιστεί μετά της σύλληψη της συζύγου του. Την ίδια στιγμή, ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού βρίσκεται υπό έρευνα, καθώς υπάρχουν πολλά ερωτήματα που ζητούν απάντηση.

Η σπιτονοικοκυρά έμενε τον τελευταίο καιρό στον δεύτερο όροφο, καθώς τον πρώτο όροφο τον είχε μετατρέψει ο Μάνος Δασκαλάκης σε στούντιο. Όλα ξεκίνησαν όταν η σπιτονοικοκυρά άρχισε να ενοχλείται από την παρουσία του Μάνου και της Ρούλας. Στο ισόγειο η Ρούλα δεν μιλούσε με κανέναν και στον πρώτο όροφο ο Μάνος έπαιζε μουσική. Τότε ήταν που ζήτησε ενοίκιο ώστε να τους αναγκάσει να φύγουν, επειδή όπως λένε μαρτυρίες τους φοβόταν.

Όπως αποκάλυψε ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό: «Στις 13 Σεπτεμβρίου 2020 πέθανε η σπιτονοικοκυρά σε ηλικία 69 ετών. Είχε κινητικά προβλήματα, το χαρτί του γιατρού λέει ότι πέθανε από γυναικολογικό καρκίνο. Υπάρχει ένα πρόχειρο μνήμα στο Α΄ Νεκροταφείο της Πάτρας με ένα Σταυρό που γράφει το όνομά της και την φωτογραφία ενός άγνωστου άνδρα. Ουσιαστικά δεν είναι μνήμα, είναι 20Χ30 δίπλα σε έναν κορμό. Η πληρωμή του κοιμητηρίου έχει γίνει από τον Μάνο.

Το θέμα είναι έγινε κηδεία ή έγινε καύση; Επίσης, ποιος έχει υπογράψει το χαρτί που λέει ότι αιτία θανάτου είναι ο καρκίνος ενώ η γυναίκα είχε κινητικά προβλήματα, πήγε Τρίτη στο νοσοκομείο και το Σάββατο πέθανε στο σπίτι της; Επίσης, υπάρχει μεγάλη ακίνητη περιουσία και 300 χιλιάδες ευρώ στην τράπεζα».

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε από την πλευρά του: «Αυτά αποτελούν στοιχεία έρευνας του Ανθρωποκτονιών. Δηλαδή, το κομμάτι σπιτονοικοκυρά το κοιτάζει το Ανθρωποκτονιών».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου