Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μου λέει ο Μάνος κι εγώ τι να κάνω, να βάλουν κι εμένα και τον πατέρα μου μέσα;»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλάει μέσα από τα κρατητήρια και βάζει στο... κάδρο και τον Μάνο.

Μέσα από τα κρατητήρια μίλησε η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και τον Γιώργο Σόμπολο, το μεσημέρι της Παρασκευής. 

Αυτά που λέει προκαλούν σοκ, καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να της είπε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία: «Κι εγώ τι να κάνω, να βάλουν κι εμένα και τον πατέρα μου μέσα»;

Όσα λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη ΓΑΔΑ

Αντέχεις;

Όχι, δεν γίνεται αλλά δεν έχουν τόσα στοιχεία, μου το λένε όλοι οι αστυνομικοί εδώ. Έγινε για να γίνει. Είναι άδικο.

Τι γίνεται με τον Μάνο; Έχεις μιλήσει μαζί του καθόλου;

Μίλησα σήμερα το πρωί και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά και για να μπορέσει να έχει χρήματα να μου δίνει. Από ό,τι κατάλαβα μου είπε ότι θα υπερασπιστεί ότι εγώ θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω. Ότι για να το λέτε εσείς, εσείς θα πείτε την ποινή της και θα αποδείξετε αυτό που λέτε ότι ισχύει, όχι εγώ.

Εσύ είσαι ικανοποιημένη με αυτό;

Όχι βέβαια. Μου λέει δεν μπορώ να βγω από το σπίτι. Του λέω είσαι με τα καλά σου παιδάκι μου; Έχεις καταλάβει που είμαι; Έχουν πέσει όλοι να με φάνε, με έδιωξαν από τη δουλειά, σοβαρολογείς; Έχεις καταλάβει που είμαι. Μου λέει κι εγώ τι να κάνω, να βάλουν κι εμένα και τον πατέρα μου μέσα;

Δηλαδή το μέλημα του είναι να μην πάει αυτός φυλακή, να μπορέσει να είναι έξω και να δουλεύει.

Ναι, ναι.

Εσένα δεν σε σκέφτεται που είσαι μέσα;
Όχι, ούτε καν. Εδώ του είπα να έρθει στην Αθήνα να με δει και μου λέει δεν είσαι με τα καλά σου που θα περάσω από όλα τα κανάλια να έρθω να σε δω. Και όταν θα καταθέσω γι’ αυτό το πράγμα, να ξέρεις ότι μετά μου απαγορεύεται να έρχομαι να σε βλέπω όπου και αν είσαι.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου