Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Θέλει να καταθέσει μήνυση σε περίπτωση που ο Μάνος Δασκαλάκης ζητήσει τεστ πατρότητας

Δεν έχουν τέλος τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το έγκλημα της Πάτρας. 

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησαν σχετικά οι κ.κ. Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, και Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αρχισυντάκτης της εφημερίδας Πελοπόννησος και του pelop.gr.

Δεν έχουν τέλος τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το έγκλημα στην Πάτρα και τα όσα έρχονται στη δημοσιότητα για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησαν σχετικά οι κ.κ. Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, και Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αρχισυντάκτης της εφημερίδας Πελοπόννησος και του pelop.gr.

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως από την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος έχει κόψει κάθε επαφή με την εν διαστάσει σύζυγό του αφού την κατηγορεί ανοιχτά για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, αναφέρεται ότι είναι πιθανό να γίνει το επόμενο διάστημα τεστ DNA προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η Ίριδα και η Μαλένα είναι δικά του παιδιά.

Μέλη της οικογένειας Δασκαλάκη δήλωσαν στον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», ότι μέχρι στιγμής το ζήτημα της πατρότητας και της εξέτασης DNA είναι πρώιμο.

Οι ίδιοι δεν αποκλείουν να διενεργηθεί εξέταση DNA και άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερη φάση.

Η εφημερίδα Πελοπόννησος φέρνει «στο φως» μια τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση, σύμφωνα με την οποία σε περίπτωση που ο Μάνος Δασκαλάκης αμφισβητήσει όντως την πατρότητα των παιδιών, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προχωρήσει σε μήνυση.

«Είναι μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής. Εχτές το βράδυ μπορέσαμε και διασταυρώσαμε την πληροφορία, και εφόσον επιβεβαιωθεί από την ίδια και το δικηγόρο της, φαίνεται ότι περνάμε σε ένα άλλο στάδιο. Για εμάς η πληροφορία είναι επιβεβαιωμένη. Είναι ένα άλλο στάδιο στις σχέσεις του ζευγαριού, που πάει πλέον στη δικαιοσύνη. Εφόσον ο πρώην σύζυγός της ζητήσει τεστ πατρότητας, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται ότι έχει δώσει εντολή στο δικηγόρο της να καταθέσει μήνυση εναντίον του. Δεν έχει γίνει αίτηση διαζυγίου, γιατί θεωρεί και η ίδια και ο δικηγόρος της ότι δεν είναι του παρόντος», ανέφερε ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

«Εάν υπάρχουν υπαιτιότητες σε ό,τι αφορά στη συνέργεια, βεβαίως και θα υπάρξουν συλλήψεις. Αν κάποιος πχ. ήξερε όταν πέθανε το πρώτο ή το δεύτερο παιδί και μιλούσε, θα προλαβαίναμε το τρίτο. Εμείς ερευνούμε τους πάντες και τα πάντα και περιμένουμε και τους ιατροδικαστές. Ήδη ξαναμιλάμε με γιατρούς και νοσηλευτές και κάνουμε και έλεγχο σε τεχνικά μέσα της κατηγορούμενης και του Μάνου Δασκαλάκη. Έχουμε κάνει την άρση απορρήτου, η κ. Πισπιρίγκου δε μας δίνει κάποιους κωδικούς. Αν δε μας τα δίνει, αδιάφορο μας είναι, υπάρχουν εισαγγελείς που μπορούν ανά πάσα στιγμή να παρέμβουν», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Μπαλάσκας.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου