Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι απαντά ο κουμπάρος για τη σχέση τους;

"Έχουνε βάλει φωτογραφίες, με τα μάτια τα δικά μου, της εγγονής μου, της Αναστασίας, της Μαλένας και της Ίριδας. Και λένε ότι τα μάτια μοιάζουν, αν είναι δυνατόν"!

Ο νονός της Μαλένας σπάει τη σιωπή του και απαντά: Είχε σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου;

Ο ίδιος μίλησε στο Πρωινό και την Έλλη Αυξεντίου. Τι απαντά για την κόρη του που εργάζεται σε νοσοκομείο και γιατί θα κάνει μηνύσεις;

«Δεν είχα καμία διαφορετική σχέση εκτός από την κουμπαριά. Τίποτα άλλο. Δεν είχα ποτέ σχέση με τη Ρούλα. Εγώ δεν είχα τίποτα με τη Ρούλα, ούτε η Μαλένα είναι δικό μου παιδί, ούτε κανένα άλλο δεν είναι δικό μου παιδί. Αυτά είναι γελοιότητες. Είναι συκοφαντίες και προσπαθούν από τις φωτογραφίες να λένε ότι μου μοιάζει το ένα, ότι η Μαλένα μοιάζει στην κόρη μου, την οποία ονομάζουνε και γυναίκα μου. Ότι έχουμε τα ίδια μάτια, ότι έτσι… Αυτά δεν στέκουν, είναι ανακρίβειες και συκοφαντίες.

Διατηρούσα φιλικές σχέσεις και με τους δύο. Δεν θέλω να πιστέψω σε καμία περίπτωση ότι είναι ένοχη. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί, πάντως πιστεύω ότι δεν είναι ένοχη. Ήταν πολύ καλή μητέρα, Όσα έβλεπα εγώ μπροστά στα μάτια μου, ήταν πάρα πολύ καλή. Αγάπαγε τα παιδιά, τα πρόσεχε, έπαιζε μαζί τους. Ήτανε τέλεια, κατ’ εμένα.

Όλα αυτά που λένε δεν με έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα γιατί βλέπω ότι στο διαδίκτυο όπως μπλέχτηκα κι εγώ χωρίς να φταίω σε τίποτα, βλέπω ότι κάνουν την τρίχα – τριχιά. Αυτή τη στιγμή είναι προφυλακισμένη, για μένα βέβαια κακώς, Τι να πω από κει και ύστερα; Δεν ξέρω, θα μιλήσει η δικαιοσύνη σε κάθε περίπτωση.

Το όνομα της κόρης σας, η οποία εργάζεται σε νοσοκομείο, έχει εμπλακεί ότι η κατηγορουμένη της είχε ζητήσει κεταμίνη. Τι δηλώνετε γι’ αυτό;

Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση. Ναι, η κόρη μου είναι κοινωνική λειτουργός αλλά δεν είχε σχέσεις με τη Ρούλα, με την κουμπάρα μου, μόνο εγώ είχα σχέσεις. ήταν με τη δουλειά της, έχει δυο παιδιά. Είχε να μιλήσει περισσότερα από πέντε χρόνια με τη Ρούλα, όπως έμπλεξαν εμένα έτσι έμπλεξαν και την κόρη μου. Επειδή ίσως δουλεύει στο νοσοκομείο ας πούμε.

Και βάζουνε μια φωτογραφία, έχουνε βάλει φωτογραφίες, με τα μάτια τα δικά μου, της εγγονής μου, της Αναστασίας, της Μαλένας και της Ίριδας. Και λένε ότι τα μάτια μοιάζουν, αν είναι δυνατόν! Έχουν βγάλει μια φωτογραφία που είμαι εγώ με την Μαλένα, δίπλα στην κόρη μου και νομίζουν ότι είναι παιδί μου κι ότι μοιάζει η κόρη μου, με τη Μαλένα, Μα για όνομα του Θεού και της Παναγίας! Έχουνε κάνει πολλά πράγματα τα οποία, θεωρώ ότι όλα αυτά είναι βλακεία. Πόση βλακεία, μπορεί και να υπάρχει; Θα υποβάλω δύο μηνύσεις, σε συγκεκριμένα πρόσωπα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου