Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ζήτησε την ώρα της ταφής της Τζωρτζίνας – Ανατριχιάζει η Αγγελική Νικολούλη

Σάστισε η Αγγελική Νικολούλη με το τηλεφώνημα για την Ρούλα Πισπιρίγκου!

Μια μαρτυρία για την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, ήρθε στο φως το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη στο Μεγάλο Κανάλι.

Μια μαρτυρία η οποία και επιβεβαιώθηκε από το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την ταφή της μικρής Τζωρτζίνας.

Όπως γνωστοποίησε η Αγγελική Νικολούλη στο τηλεοπτικό κοινό, λοιπόν, πως πριν από δυο μήνες, που έγινε η ταφή της μικρής Τζωρτζίνας,, την ώρα της ταφής  η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε, πριν να καλύψουν το παιδί της με το καπάκι στο φέρετρο, το τάμπλετ που είχε να το δώσει στην Τζωρτζίνα και να το αφήσει εκεί.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου άφησε το τάμπλετ στα χέρια του παιδιού της και μετά έγινε η ταφή. Θα μου πεις ότι ήταν ένα στοιχείο του παιδιού που έπαιζε, συμφωνώ. Όταν έχει όμως μια τέτοια εξέλιξη, όταν η γυναίκα αυτή κατηγορείται για δολοφονία και ψάχνουμε πιθανότατα και άλλα στοιχεία, ένα τέτοιο στοιχείο που αφορούσε το παιδί και την ίδια γιατί το είχε η Τζωρτζίνα συνέχεια το τάμπλετ… Επιβεβαιώνεται από το γραφείο τελετών και το αναφέρω» συμπλήρωσε η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» του MEGA.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου