Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το καναρίνι «προδίδει» το ανώνυμο τηλεφώνημα στο T Live

Ρούλα Πισπιρίγκου, προέρχεται από το σπίτι της 33χρονης το τηλεφώνημα;

Μια νέα αποκάλυψη – φωτιά για την Ρούλα Πισπιρίγκου έρχεται στο φως έπειτα από το ηχητικό ντοκουμέντο που έπαιξε στον αέρα της εκπομπής T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού έλαβε ένα μυστηριώδες ανώνυμο τηλεφώνημα περίπου έναν μήνα νωρίτερα.

Μια μέρα μετά, το πρωινό της Παρασκευής, το Πρωινό με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ήρθαν να συνδέσουν αυτό το απόσπασμα μέσω του… καναρινιού με

«Είμαι σίγουρη ότι σε αυτό το ηχητικό που δώσανε στην κα. Στεφανίδου, ξεκινάει να μιλάει η Δήμητρα και μετά παίρνει το τηλέφωνο η Ρούλα» τόνισε χαρακτηριστικά, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, πρόσωπο από το πολύ στενό περιβάλλον της 33χρονης Ρούλας. «Την Ρούλα και την Δήμητρα τις ξέρω από μικρά κορίτσια. Ξέρω πολύ καλά τον τρόπο που μιλάνε και πως τονίζουν κάποια γράμματα».

«Αυτή η κοπέλα, η φίλη της Ρούλας, λέει στην εκπομπή πως κατά 99% είναι αυτές οι δυο στο ηχητικό απόσπασμα. Υπάρχει ένα 0,1% στο οποίο μιλάει… το πουλί! Μια φοβερή σύμπτωση, αν και αυτό είναι σύμπτωση. Το ίδιο πουλί που ακούγεται σε άλλο ηχητικό απόσπασμα πίσω από την Ρούλα Πισπιρίγκου, εκτός αν έχουν τα ίδια πουλιά, ακούγεται και σε αυτό το ανώνυμο τηλεφώνημα. Πόσο λάθος να κάνει το πουλί» σημείωσε με νόημα ο Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για να ακολουθήσουν τα σχετικά ηχητικά αποσπάσματα.

«Ας αφήσουμε, τώρα, ένα 0,01% ότι έχουμε δύο διαφορετικές κυρίες που στο σπίτι τους έχουν πουλί. Και η Ρούλα έχει πουλί και όταν μιλάει στο τηλέφωνο ακούγεται και η κυρία που πήρε ανώνυμα, όταν η φίλη λέει πως είναι η Ρούλα και η Δήμητρα, έχει και αυτή πουλί στο σπίτι τους» υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου