Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Σάκης Τανιμανίδης: «Όταν έχεις 1 εκατομμύριο followers πρέπει να ταΐζεις το τέρας συχνά»

"Δεν έχω γίνει υπηρέτης των διαδικτυακών μου φίλων, υπηρέτης του Instagram και των social media σε έναν βαθμό ναι" είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στις 3 Απριλίου του 2012 το Instagram πέρασε στα κινητά και μαζί στην… αιωνιότητα. Δέκα χρόνια μετά οι Πρωταγωνιστές στον Alpha «ακτινoγράφησαν» το ελληνικό Instagram.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που μίλησαν στον Σταύρο Θεοδωράκη ήταν κι ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος μετρά αρκετές χιλιάδες followers.

‘Όταν έχεις 1 εκατομμύριο followers πρέπει να ταΐζεις το τέρας συχνά, γιατί μόνο έτσι δουλεύει ο αλγόριθμος. Να μη χάνεσαι. Το καλό με μένα είναι να θέλεις να το μοιραστείς με κάποιους. Εγώ θέλω να το μοιραστώ αυτό γιατί περνάω καλά» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Δεν υπάρχει μυστική συνταγή για τους πολλούς followers. Δεν έχω δώσει ποτέ την διαχείριση του account μου σε κανέναν. Πρέπει να ανεβάζεις πράγματα που μου αρέσουν όχι πράγματα για να μαζέψεις followers. Δεν έχω γίνει υπηρέτης των διαδικτυακών μου φίλων, υπηρέτης του Instagram και των social media σε έναν βαθμό ναι» συμπλήρωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου