Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα;

Πανικός επικράτησε στο Survivor για άλλη μια φορά και το αίτημα όλων είναι ένα, να αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Στο χθεσινό επεισόδιο, την πρώτη ήττα στο αγώνισμα ασυλίας δέχθηκε η Μπλε ομάδα.

Στη ψηφοφορία το αποτέλεσμα ήταν μονόδρομος, αφού στον τάκο βγήκε παμψηφεί ο Κωνστασντίνος Εμμανουήλ. Οι πράξεις και τα λεγόμενα του παίκτη έχουν δημιουργήσει πρωτοφανείς εντάσεις στο παιχνίδι και κανείς δεν μπορεί να ηρεμήσει. Μάλιστα ο ίδιος άφησε αιχμές για τους συμπαίκτες του και δήλωσε έτοιμος να αποκαλύψει αλήθειες και να ξεσκεπάσει πρόσωπα. Όσα ανέφερε ο Εμμανουήλ, είχαν ως αποτέλεσμα να βγουν εκτός εαυτού τόσο ο Γιώργος Ταλάντσεβ όσο κι ο Τάκης Καραγκούνιας.

Απόψε έλαβε χώρα το δεύτερο αγώνισμα κι αυτήν τη φορά οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που δέχθηκαν το πλήγμα της ήττας και θα έπρεπε να ψηφίσουν τον παίκτη που θεωρούν πιο αδύναμο. Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας, οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα ακόμα μια φορά με τον Κωνσταντίνο κι οι χαρακτηρισμοί έπεφταν βροχή. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση.

Δειτε το βιντεο εδω

Στη ψηφοφορία οι Κόκκινοι είχαν ξεκάθαρη άποψη για το ποιος πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα τους και τελικά ψηφίστηκε ο Νίκος Αντωνόπουλος. Στη συνέχεια η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την μπλε ομάδα του Survivor, έδωσε στον τάκο την Στέλλα Ανδρεάδου ενώ αντίστοιχα ο Στάθης Σχίζας ψήφισε για αποχώρηση τον Νίκο Γιάννη.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Νίκος Αντωνόπουλος, Στέλλα Ανδρεάδου και Νίκος Γιάννης. Ποιος θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor;

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου