Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Survivor: Αυτός αποχώρησε λίγο πριν την ένωση των ομάδων

Survivor: Ποιος παίκτης δεν θα βρίσκεται στην ένωση;

Η τελευταία αποχώρηση πριν από την ένωση των ομάδων έλαβε χώρα στο Survivor κι ένας από τους παίκτες δεν θα καταφέρει να βρίσκεται στο πάρτι.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με πρωτοφανείς εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, όπου σε αυτές πρωταγωνιστής ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο ίδιος θεώρησε ότι βγάζουν κακία προς το πρόσωπό του ενώ τους συμπεριφέρεται πολύ καλά και για αυτό δεν σταμάτησε να αναφέρει πως ξεσκέπασε ορισμένους από αυτούς. Σε ευθεία σύγκρουση μαζί του ήρθαν τόσο ο Τάκης Καραγκούνιας όσο κι ο Σπύρος Μαρτίκας κι η ένταση χτύπησε κόκκινο με καρφιά και προσβολές. Όπως ήταν φυσικό, μετά την ήττα της ομάδας στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας ο παίκτης που καταψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες του προς αποχώρηση ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο αγώνισμα, αφού η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που δέχθηκε την ήττα και θα έπρεπε να ψηφίσει τον παίκτη που θεωρεί ότι δεν αποδίδει και δεν συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στην ομάδα. Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους έλαβε ο Νίκος Αντωνόπουλος, ο οποίος δήλωσε πως το περίμενε. Ευθύς αμέσως ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την ομάδα του, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον Νίκο Γιάννη ενώ αντίστοιχα η Σοφιάννα Αβραμάκη την Στέλλα Ανδρεάδου.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που θα έπρεπε να εγκαταλείψει το παιχνίδι και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Δειτε το βιντεο εδω

«Σίγουρα είναι στενάχωρο για εμένα. Οι τρεις εβδομάδες ήταν αρκετές για να αποκομίσω κάποια εμπειρία και μαθήματα ζωής. Το ευχάριστο είναι ότι θα γυρίσω και θα κάνω Πάσχα με την οικογένειά μου» είπε ο Νίκος Αντωνόπουλος κατά την αποχώρησή του.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου