Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Survivor: Ρίχθηκε παμψηφεί στον λάκκο των υποψηφιοτήτων

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor;

Το βράδυ της Κυριακής, μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για τη νέα εβδομάδα στο Survivor, Διάσημοι και Μαχητές οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού. 

Σε αυτό τον πρώτο λόγο είχε η μπλε ομάδα η οποία και ηττήθηκε στο αγώνισμα οπότε και θα έπρεπε να ακολουθήσεις τις υποδείξεις του παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανό στην ψηφοφορία.

Πιο συγκεκριμένα, για ακόμα μια φορά, η μπλε ομάδα θα έπρεπε να ψηφίσει τον παίκτη εκείνον που θα ήθελε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει πιο γρήγορα στην Ελλάδα.

Σε αυτό το συμβούλιο, όμως, δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί η Σοφιάννα Αβραμάκη καθώς κατόρθωσε να κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Έτσι, εξασφάλισε την παραμονή στο Survivor για μία ακόμη εβδομάδα ενώ θα πρέπει προσεχώς να «δείξει» έναν συμπαίκτη του.

Έπειτα από την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει τον παίκτη που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και κατ’ επέκταση είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor. Και αυτός είναι ο… Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με όλους τους συμπαίκτες του να τον ψηφίζουν!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου