Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Τάσος Χαλκιάς: «Δεν έχω πια επαφές με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη»

"Εδώ και πολλούς μήνες δεν έχω, που είναι στη φυλακή ο Πέτρος" παραδέχθηκε ο Τάσος Χαλκιάς.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς την Πέμπτη.

Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για την μακρόχρονη συνεργασία και φιλία με τον προφυλακισμένο συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Χαλκιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο δικός μας είναι ένας χώρος στον οποίο δημοσιοποιείται ότι συμβαίνει μέσα σε αυτόν. Είτε από κουτσομπολίστικη διάθεση είτε από την δουλειά των δημοσιογράφων. Ο όρος εξουσία δεν παύει να υπάρχει και μέσα στο θέατρο, δηλαδή οι άνθρωποι δεν είναι στο απυρόβλητο σε αυτόν τον τομέα. Υπάρχουν άνθρωποι ταλαντούχοι, ομολογουμένως, που εκμεταλλεύτηκαν τα πρωτεία που τους έδωσε ο χώρος καθόλου τυχαία. Σημαντικοί άνθρωποι, καμία αντίρρηση. Δεν έτυχε όμως να συνάδει ο χαρακτήρας τους με την ιδιότητα του καλλιτέχνη. Όταν αυτά απουσιάζουν και αντί αυτών επεμβαίνει η εξουσία, αυτά είναι απαράδεκτα επιεικώς να τα πω έτσι»

«Τώρα πια δεν έχω επαφές με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, στην αρχή είχα. Εδώ και πολλούς μήνες δεν έχω, που είναι στη φυλακή ο Πέτρος».

«Από παιδιά που έρχονται από ριάλιτι και άλλους χώρους και «γίνονται» ηθοποιοί δεν υπάρχει ούτε ένας! Δεν έχει γίνει κανείς ηθοποιός. Μάλιστα, δύο κοπέλες εξαιρετικά φίλες μου που έκαναν πολλά πράγματα στο θέατρο, δεν έγιναν ηθοποιοί. Η Ρέα Τουτουνζή και η Νόνη Δούνια, στις καλύτερες των περιπτώσεων» συμπλήρωσε ο Τάσος Χαλκιάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου