Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός στη φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Ξέσπασε σε κλινική που νοσηλεύονταν ασθενείς με Covid

Ένα άτομο εντοπίστηκε απανθρακωμένο στο χώρο που ξέσπασε φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπως μετέδωσε το ertnews.gr.

H φωτιά ξέσπασε περίπου στις 9 στην κλινική covid. Σύμφωνα με πληροφορίες την έβαλε ένας νοσηλευόμενος στην συγκεκριμένη κλινική που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του κτηρίου.

Στην οποία, αυτήν την στιγμή, βρίσκονται 20 ασθενείς, οι περισσότεροι από αυτούς σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας γιατρός και μία ειδικευόμενη έχουν εγκλωβιστεί στο γραφείο τους, ενώ στον διάδρομο υπάρχει πυκνός καπνός και δεν μπορούν να τους προσεγγίσουν. Στην περιοχή σπεύδουν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα.

«Νοσηλεύονται περίπου 20 ασθενείς. Ξέσπασε στις 8:50. Προσπάθησα να βγω στον διάδρομο, υπήρχαν πυκνοί καπνοί, έμπαιναν στο γραφείο μου. Το κτήριο είναι παλιό, έχει μείνει από το 1980 χωρίς καμία βελτίωση. Ένας άρρωστος μάλλον έβαλε τη φωτιά που γρήγορα επεκτάθηκε. Γιατροί και νοσηλευτές αποκλείστηκαν στα γραφεία τους και άρρωστοι στους θαλάμους. Κανείς δεν μπορεί να τους δώσει βοήθεια. Άλλοι είναι στην αυλή με οξυγόνο» είπε νωρίτερα στο OPEN ο διευθυντής της κλινικής Covid στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Διαμαντής Φλώρος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου