Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Το χρώμα στο μανικιούρ που έχει γίνει viral στο TikTok

Επτά ιδέες για να το εφαρμόσετε στα νύχια σας

To λευκό βερνίκι νυχιών, είτε φοριέται ως μονόχρωμο σε όλο το νύχι είτε απλώς στην ελεύθερη άκρη του κλασικού γαλλικού μανικιούρ, δείχνει πάντα τέλειο -ειδικά το καλοκαίρι όταν κάνει τέλεια αντίθεση με το μαυρισμένο δέρμα.

Αλλά είναι φορές που θέλετε κάτι λίγο πιο απαλό, πιο λεπτό και πιο καθαρό. Για αυτές τις πιο απλές στιγμές και περιστάσεις, κατεβάστε λίγο το λευκό, επιλέγοντας μια πιο γαλακτώδη απόχρωση για τα νύχια σας.

Αυτή η κομψή τάση στα νύχια εμφανίστηκε πρόσφατα στην πασαρέλα κατά τη διάρκεια των επιδείξεων Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022 της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης και κυριαρχεί στο TikTok. Μάλιστα, το hashtag #milkynails έχει συνολικά πάνω από 4,3 εκατομμύρια προβολές βίντεο που παρουσιάζουν διαφορετικούς τρόπους για να εφαρμόσετε την απόλυτη τάση στα νύχια σας.

Η Brittany Boyce, διάσημη nail artist και η ιδρύτρια του Nails of LA, περιγράφει στο Bustle αυτή τη διάφανη εκδοχή ενός κλασικού λευκού mani ως μια πιο ντελικάτη εναλλακτική από το έντονο λευκό. «Το γαλακτώδες λευκό είναι όμορφο ως αυτόνομο χρώμα σε όλο το μέρος, ειδικά σε μακριά νύχια σε σχήμα αμυγδάλου», λέει, συμπληρώνοντας πως «Σου δίνει ακόμα αυτή την πολύ minimal ατμόσφαιρα».

Και όχι μόνο αυτό το καθαρό χρώμα αποτελεί μια κομψή επιλογή για όταν θέλετε να κινηθείτε σε πιο minimal γραμμές, αλλά μπορεί, επίσης, να χρησιμεύσει ως ο τέλειος καμβάς για όμορφα σχέδια. «Κανονικά, θα κάνουμε ένα γαλακτώδες ουδέτερο ως βάση, αλλά το γαλακτώδες λευκό μπορεί να βοηθήσει άλλα χρώματα να αναδυθούν ακόμη περισσότερο», εξηγεί η Boyce.

Πάρτε ιδέες, λοιπόν, για το επόμενο minimal και κομψό μανικιούρ σας με μια γαλακτώδη βάση.

Πολύχρωμα λουλούδια


Αυτό το μανικιούρ είναι απόδειξη ότι τα γαλακτώδη λευκά νύχια δεν χρειάζεται να είναι απλά. Το θολό λευκό χρώμα αποτελεί την τέλεια βάση για διασκεδαστικά φλοράλ σχέδια σε έντονα χρώματα.

Άσπρες καμπύλες γραμμές  

Αν σας αρέσουν τα μονόχρωμα vibes, επιλέξτε ένα μανικιούρ σαν αυτό, το οποίο συνδυάζει τόσο γαλακτώδη όσο και λαμπερά λευκά βερνίκια για μοναδικά σχέδια. Οι λευκές λεπτομέρειες χρησιμεύουν ως η τέλεια ισορροπία μεταξύ κλασικού και αφηρημένου.

Σκέτα και απλά 

Πειραματιστείτε με την αδιαφάνεια των λευκών νυχιών σας δημιουργώντας πολλαπλές εμφανίσεις με το ίδιο βερνίκι. Προτιμήστε μία στρώση για την πιο καθαρή κάλυψη του νυχιού ή προσθέστε ακόμη μία για να εντείνετε ελαφρώς το χρώμα, όπως τα νύχια που εμφανίζονται στη φωτογραφία.

Ματ

Θα μπορούσατε πάντα να δοκιμάσετε τη ματ εκδοχή του γυαλιστερού γαλακτώδους βερνικού, με σχέδια σαν κι αυτά που βλέπετε παραπάνω. Ακόμη πιο απαλό από το γαλακτώδες λευκό, αυτό το φινίρισμα βερνικιού νυχιών θα σας βοηθήσει να προσθέσετε υφή στη μονοχρωμία των νυχιών σας.

Ασύμμετρα Milky Nails

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε ανάμεσα σε έντονα ή γαλακτώδη λευκά νύχια; Φορέστε και τα δύο! Και αν οι ευθείες γραμμές δεν είναι το φόρτε σας (πόσο μάλλον με το μη κυρίαρχο χέρι σας), δοκιμάστε αντ’ αυτού τα αυτοκόλλητα νυχιών.

Όμπρε

Κάντε ένα όμπρε στα νύχια σας χρησιμοποιώντας μια παστέλ απόχρωση και ένα απλό λευκό που δίνει στα νύχια μια παρόμοια ξεθωριασμένη αίσθηση.

Με μια δόση ροζ

Ένα συμπαγές βερνίκι από διαφανές λευκό με την πιο απαλό τόνο του ροζ ούτε είναι πολύ βαρετό, αλλά ούτε και αποσπά την προσοχή. Με άλλα λόγια, είναι το ιδανικό ουδέτερο νύχι. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται και για μια επιλογή που έχει κάνει και η Τζένιφερ Λόπεζ.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου